aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟλίβα: Να περιμένετε πολλές μετεγγραφές! (vid)

Ολίβα: Να περιμένετε πολλές μετεγγραφές! (vid)

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα προέβηκε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ λίγη ώρα πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Με απουσίες η πρώτη της Ομόνοιας

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για το αν είναι ευχαριστημένος: «Στην συνάντηση που έγινε ευχαρίστησα την διοίκηση για τις προσπάθειες που έγιναν. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αρχίσω την χρονιά στην Ομόνοια».

Για την τακτική του: «Έχω ένα μοντέλο που το προτιμώ αλλά θα το δείτε στην πράξη. Το θέμα δεν είναι το μοντέλο αλλά να στηρίξουν οι ποδοσφαιριστές αυτό το μοντέλο. Το ποδόσφαιρο μπορεί να παιχτεί με διάφορους τρόπους και διάφορες τακτικές αλλά η ουσία είναι να έχει ένταση».

Για το αν θα υπάρχουν μετεγγραφές εντός της εβδομάδας: «Να περιμένετε πολλές μεταγραφές, θα έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές».

Για το αν νιώθει ασφάλεια επειδή γνωρίζει τους ποδοσφαιριστές: «Δεν έχει καμιά σημασία για μένα ότι οι παίκτες είναι από Ισπανία και συνεργάστηκα μαζί τους. Είναι δουλειά του Άνχελ Γκόμες αυτή, αυτός ξέρει την αγορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ