aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟλίβα: «Δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις, δεν ήταν στο χέρι μου»

Ολίβα: «Δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις, δεν ήταν στο χέρι μου»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Ομόνοιας δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα που βρήκε τους πράσινους να χάνουν με 1-0. Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε άδικη την ήττα και στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις. Νομίζω, δεν μας άξιζε να χάσουμε. Με αυτό που λέω δεν θέλω να μειώσω τη Σαλαμίνα, έχει πολύ καλή ομάδα την είδα και με την ΑΕΚ και με τον Απόλλωνα. Το παιχνίδι δεν κρίθηκε από το χέρι μου, δεν κρίνονται πάντα οι αγώνες από το χέρι του προπονητή, η ομάδα έπαιξε καλά. Φυσικά φαίνεται το πρόβλημα που έχουμε. Πάνε τρία παιχνίδια να σκοράρουμε και πρέπει να βελτιωθούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σέβομαι τους παίκτες μου, τώρα το κλίμα στο αποδυτήρια δεν είναι καλό και από αύριο πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση».

Aν έδωσε εντολή στον Χριστοφή να εκτελέσει το πέναλτι: «Και οι δύο ποδοσφαιριστές (σ.σ. Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή) είναι ικανοί. Δεν έχει σημασία ποιος θα το εκτελούσε. Σημασία έχει ότι χρειαζόμαστε υπομονή και δουλειά. Όλοι πιστεύουμε σε αυτό που κτίζουμε ότι θα μεγαλώσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ