aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌλη η πράσινη επικαιρότητα στον Active

Όλη η πράσινη επικαιρότητα στον Active

Ο ρεπόρτερ της Ομόνοιας στην GoalNews, Κώστας Καλλής, μίλησε στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την πράσινη επικαιρότητα.

Αρχικά, στις 16:00 ο Αντώνης Τζιωνής θα ενημερώσει το συμβούλιο του «τριφυλλιού» σχετικά με τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν στον προγραμματισμό, μετά το ταξίδι του με τον Πάμπο Χριστοδούλου στην Πορτογαλία. Ο τεχνικός της Ομόνοιας αναμένεται στο νησί μας την Κυριακή και από Δευτέρα θα αρχίσουν να τρέχουν οι εξελίξεις τόσο στις μετεγγραφές όσο και στις αποδεσμεύσεις.

Επίσης… το ναυάγιο με την Cyta παίρνει πίσω τον σύλλογο στο οικονομικό κομμάτι, σε συνδυασμό με την απουσία της ομάδας από την Ευρώπη, και έτσι η διοίκηση θα ψάξει νέους πόρους που θα τις αποφέρουν έσοδα, ώστε να υλοποιηθούν οι μετεγγραφές. Όσον αφορά τα κριτήρια Ιουνίου, από τους πράσινους εκφράζεται αισιοδοξία ότι η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Σχετικά με το Καλοκαίρι, η τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσει να βρει ένα ή ακόμα και δύο ελκυστικούς αντιπάλους για να πραγματοποιηθούν φιλικά μετά το τέλος της προετοιμασίας, φέρνοντας χρήμα στα ταμεία του σωματείου. Η προετοιμασία προβλέπεται ότι θα αρχίζει τέλος Ιουνίου  – αρχές Ιουλίου, αρχικά στις Πλάτρες και έπειτα στο εξωτερικό (εξετάζονται Ισπανία λόγω δυνατών φιλικών, Πορτογαλία και Πολωνία). Ο Κύπριος τεχνικός ενδέχεται να επισκεφτεί τα κέντρα αξιολογώντας και τις εγκαταστάσεις.

Τέλος ο Κώστας Καλλής αναφέρθηκε και στον Ονησίφορο Ρουσιά, ο οποίος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ, ενώ οι Λαρνακείς έχουν δείξει ενδιαφέρον και για τον Μάριο Δημητρίου, αλλά η περίπτωση του θα ξεκαθαρίσει μετά από συζητήσεις με τον Πάμπο Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ