aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2019-2020 με σλόγκαν: «Μία ζωή μαζί σου!».

Στο πάνελ βρέθηκε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Νίκος Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος του σωματείου, Λώρης Κυριάκου και τρεις μεγάλες δόξες της ιστορίας της Ομόνοιας, ο πρώτος σε συμμετοχές, Ανδρέας Κανάρης, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, Σωτήρης Καϊάφας και ο πρώτος ξένος σκόρερ, Ράινερ Ράουφμαν.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Λώρης Κυριάκου, ανέφερε: «Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ομόνοια είναι μία και μοναδική. Δεν υπάρχει για εμάς κανένας διαχωρισμός. Στέλνουμε μήνυμα ότι είμαστε όλοι ενωμένοι. Έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να προχωρήσει μπροστά και να αντιμετωπίσουμε όλους του κινδύνους που είναι αρκετοί».

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού, κ. Νίκος Χαραλαμπίδης, τόνισε: «Σκοπός μας είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Δεν γίνεται να παίζουμε χωρίς κόσμο, είναι αναπόσπαστο μέρος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Σημείο αναφοράς στη φετινή σεζόν αποτελούν οι χαμηλές τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας, τόσο για τις ανανεώσεις όσο και για τους νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Θα υπάρξουν και ευκολίες πληρωμής για τον κόσμο που δυσκολεύεται. Θέλουμε τον 12ο παίκτη στο γήπεδο. Λάβαμε υπόψη αρκετούς παράγοντες με πρώτο και καλύτερο ότι η ομάδα μας αποτελείται από κόσμο της εργατιάς και θα έπρεπε το εισιτήριο μας να είναι προσιτό. Οραματιζόμαστε μία ισχυρή Ομόνοια και γίνονται όλες οι κινήσεις για να είναι ξανά πρωταγωνίστρια. Ευχαριστώ τα τρία ιερά τέρατα της ιστορίας της Ομόνοιας οι οποίοι με την παρουσία τους στέλνουν και αυτοί το δικό του μήνυμα. Το σλόγκαν είναι: Μια ζωή μαζί σου! Μόνο ο Ομονοιάτες γνωρίζει και ειδικά στην πρόσφατη ιστορία, τι πρόσφερε και τι συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα του. Θα είμαστε πάντα δίπλα στον κόσμο».

Ο Ανδρέας Κανάρης, πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ομόνοιας, τόνισε: «Είμαστε παλιοί παίκτες και ήμασταν μαθημένοι να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Είναι κρίμα για ένα παίκτη να παίζει σε άδειες κερκίδες. Τον κόσμο τον έχουμε ταλαιπωρήσει πολύ. Νομίζω τώρα θα γίνουν πιο σωστές επιλογές και είμαι αισιόδοξος ότι η Ομόνοια θα πρωταγωνιστήσει και ο κόσμος θα γεμίσει ξανά τα γήπεδα. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει και να αγοράσει τα διαρκείας ελπίζοντας ότι θα πάνε όλα καλά».

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ομόνοιας, Σωτήρης Καϊάφας, ανέφερε: «Υπήρξαμε όλοι παλιές δόξες της Ομόνοιας και γνωρίζουμε κάποια πράγματα. Ξέρουμε πως συμπεριφέρεται ο κόσμος. Τον γνωρίζω χρόνια και ο κόσμος χωρίς να δει κάποια πράγματα που θα του αρέσουν, εννοώ τις μετεγγραφές, τα πρώτα φιλικά, δεν θα έρθει να αγοράσει εισιτήριο. Αυτό δεν πρέπει φέτος να ισχύσει. Πρέπει ο κόσμος να έρθει από τώρα κοντά. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά».

Από την πλευρά του ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία των πρασίνων, Ράινερ Ράουφμαν, σχολίασε: «Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ο κόσμος της Ομόνοιας. Παρακαλώ τον κόσμο να αφήσει τον καναπέ και να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ