aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌλα άλλαξαν στην Ομόνοια… βγάζει υγεία

Όλα άλλαξαν στην Ομόνοια… βγάζει υγεία

Με γεμάτες τσέπες θα πάνε στο αυριανό ματς οι ποδοσφαιριστές αφού σήμερα κιόλας, μια εβδομάδα πριν «βγει» ο μήνας, θα πληρωθούν τον Αύγουστο! Μια θετική εξέλιξη και όσοι είναι στο «Ηλίας Πούλλος» τα τελευταία χρόνια, σίγουρα γι’ αυτούς είναι κάτι πρωτοφανές. Το γεγονός αυτό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ενόψει πρεμιέρας, αλλά επιβεβαιώνει την αλλαγή που έχει περιέλθει και την υγεία που εκπέμπει ο σύλλογος.

Από εκεί και πέρα, με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος», ολοκληρώνει η Ομόνοια την προετοιμασία της για τον αυριανό πρώτο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την Αλκή. Ο Ολίβα δεν υπολογίζει τους Μότα, Κατελάρη, Αλμπίν και πιθανότατα τον Λοέ.

Η παρουσία του τελευταίου στην αποστολή θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση. Με το πέρας της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Μια – δυο θέσεις «παίζονται» και η απάντηση θα δοθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ