aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOικονομίδης, Ασίς και... άλλα

Oικονομίδης, Ασίς και… άλλα

Όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα της Ομόνοιας, omonoianews.com, αρκετά σοβαρά θέματα επί του αγωνιστικού αναμένεται να συζητήσει η διοίκηση των “πρασίνων” στη σημερινή της συνεδρία.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα και έχει σίγουρα αρκετά σοβαρά θέματα επί του αγωνιστικού να συζητήσει. Η χθεσινή μέρα έφερε τη δημοσιοποίηση δυο σοβαρών εξελίξεων τα οποία το συμβούλιο πρέπει να εξετάσει. Αναφερόμαστε φυσικά στην πρόταση που έχει ο Γιώργος Οικονομίδης από την Ανόρθωση αλλά και την πρόθεση του Ασσίς να παίξει άλλο ένα χρόνο ποδόσφαιρο.

Ξεκινώντας από τον “Γιόγιο” να πούμε πως δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής για την ώρα. Η πρόταση από την Ανόρθωση είναι δεδομένη, όπως όμως και η ικανοποίηση του ποδοσφαιριστή για τη δουλειά που γίνεται από τον Κάρβερ και τους συνεργάτες του την οποία έχει τονίσει στο στενό του κύκλο. Ο Οικονομίδης έχει εκφράσει τον προβληματισμό του για την πρόταση της Ανόρθωσης αλλά όχι πρόθεση να την αποδεχθεί για την ώρα. Πρόταση για ανανέωση υπάρχει και από την ΟΜΟΝΟΙΑ, με χαμηλότερες απολαβές όμως από αυτές που προτείνει η κυρία. Εκτίμηση μας είναι πως ο παίκτης προτιμά να μείνει και πρέπει να ζυγίσει τα δεδομένα.

Όσον αφορά τον Ασσίς, επίσημα δεν έχει αποταθεί ακόμα στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας. Έχει τονίσει σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου όμως πως θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και θα ήθελε αυτό να γίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η περίπτωση του προφανώς είναι ξεχωριστή λόγω των όσων έχει προσφέρει, αλλά δεν είναι βέβαιο πως αυτό του κρατά ανοικτή την πόρτα.

Να τονιστεί πως και στα δυο θέματα το τελικό λόγο έχει ο Νίκος Νταμπίζας. Αυτός θα αποφασίσει αν υπάρχει περιθώριο να κατατεθεί πρόταση με υψηλότερες απολαβές στον Οικονομίδη ή αν αυτή που είναι τόσο στο τραπέζι είναι τελική, αυτός θα αποφασίσει και αν η πόρτα είναι ανοικτή για το Νούνο. Στην δεύτερη περίπτωση, αν ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει την απόκτηση μέσου, ίσως γίνει πιο εύκολη η απόφαση του”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ