aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι ζυμώσεις, η εταιρεία και η κατάντια

Οι ζυμώσεις, η εταιρεία και η κατάντια

Αγωνιστικά η Ομόνοια, πλέον, δεν μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον και του πιο αισιόδοξου και πιστού οπαδού της. Επίσης, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και η προσοχή του κόσμου της είναι στην επόμενη μέρα στα διοικητικά. Όσο πλησιάζει αυτή η μέρα, μέσα Απριλίου, οι ζυμώσεις όλο και εντείνονται. Στη σύναξη της περασμένης Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, στην οποία παρευρέθηκαν πρώην διοικητικά στελέχη, επιφανείς Ομονοιάτες, συζητήθηκαν τρόποι που θα φέρουν την αναγέννηση στον σύλλογο, σε όλους τους τομείς.

Υπήρξε τάση για δημιουργία εταιρείας, έστω κι αν υπήρξαν και αντίθετες απόψεις. Το θέμα εταιρείας, σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση, είναι κάτι που θα πρέπει να αναλάβει να χειριστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει στην Γενική Συνέλευση.

Παράλληλα, οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένουν και πιθανή τοποθέτηση του Νίκου Κατσουρίδη, ο οποίος φέρεται ως ενδιαφερόμενος για την προεδρία του σωματείου. Για την ώρα, όμως, δεν έχει τοποθετηθεί, πέρα της γραπτής δήλωσής του που έστειλε ενωτικό μήνυμα στον κόσμο και τον κάλεσε να στηρίξει την προσπάθεια για τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Ακόμη, το βράδυ του Σαββάτου, μετά το ματς με την ΑΕΚ, ο Νίκος Νικολάου, που εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών από τη Λεμεσό με ανάρτησή του στο Facebook, τόνισε: «Τέτοια κατάντια δυστυχώς δεν γνώρισε ποτέ της η Ομόνοια, στην ιστορία της. Και όταν ζητάς κάτι, να βοηθήσουν για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, σου λένε ΟΧΙ». Και ακολούθησε νέα ανάρτηση, στην οποία τόνισε πως η Ομόνοια χρειάζεται τρία απλά πράγματα: Επαγγελματίες, χρήματα, σωστή διαχείριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ