aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι Βούλγαροι αποκαλύπτουν για τον Μιχαΐλοφ

Οι Βούλγαροι αποκαλύπτουν για τον Μιχαΐλοφ

Μετά την κακοδαιμονία που έχει «χτυπήσει» την Ομόνοια στη θέση του τερματοφύλακα, κάθε καλή είδηση που προκύπτει δίνει το δικαίωμα στους πράσινους και στον κόσμο τους να χαμογελάσει λιγάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μικρό πλήγμα με τον Μιχαΐλοφ, σηκώνει μανίκια ο Αλβπόγκε

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Νικολάι Μιχαΐλοφ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων. Και από τη στιγμή που την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, τότε από τη Δευτέρα κάθε προπόνηση θα κρίνεται ως σημαντική για επιστροφή του Βούλγαρου τερματοφύλακα στη δράση.

Σήμερα, πάντως, οι συμπατριώτες του αποκάλυψαν πως ήδη ο Μιχαΐλοφ άρχισε να κάνει ποδήλατο ως μία πρώτη φάση της αποθεραπείας του τραυματισμού του στον αστράγαλο. Μάλιστα, τονίζουν πως αρχές της εβδομάδες θα μπει σε φουλ πρόγραμμα και φυσικά αν γίνει αυτό, τότε θα είναι στη διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ για το «αιώνιο» ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ