aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι... βιονικοί της Ομόνοιας

Οι… βιονικοί της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στις πλάτες τους, όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής, κουβαλούν φέτος την Ομόνοια τέσσερις παίκτες της οι οποίοι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι.

Οι Άνταμ Λανγκ, Γιαν Λέτσιακς, Τζόρντι Γκόμεθ και Τιάγκο Φερέιρα είναι οι μοναδικοί στο «πράσινο» ρόστερ που δεν έχουν χάσει δευτερόλεπτο από τα φετινά ματς (1.170 λεπτά), γεγονός που τους κατατάσσει σε μία ξεχωριστή λίστα.

Φυσικά, αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς και οι τέσσερις έχουν προσφέρει από κάθε γραμμή τα μέγιστα στην ομάδα. Επειδή, όμως, η σεζόν είναι μεγάλη και απαιτητική, κάποτε θα χρειαστεί να ξεκουραστούν ή να απουσιάσουν λόγω καρτών.

Λίγο πιο πίσω τους σε χρόνο συμμετοχής, αλλά επίσης με τεράστια προσφορά είναι οι Μικαέλ Λούφτνερ (1.160), Ματ Ντέρμπισαϊρ (1.099), Χάρης Μαυρίας (1.080), Ερίκ Μποτεάκ (866), Φαμπιάνο Ριμπέιρο (720), Βίτορ Γκόμες (649) και Μαϊκέλ Ορτέγα (545), που συμπληρώνουν την 11άδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ