aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι τρεις «κολώνες» του Πάμπου

Οι τρεις «κολώνες» του Πάμπου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αναμενόμενο, θα πει κάποιος, όμως και πάλι ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν άλλαξε την προσφιλή τακτική του. Οι Πιτ Φελτχούιζεν, Ουίλιαμ Σοάρες και Χέτβιχες Μαντούρο μπορεί και βάσει βιογραφικού να είναι οι πιο ηχηρές πράσινες μετεγγραφές του καλοκαιριού. Οι τρεις τους «κουβαλούν» παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα και γι’ αυτό (άλλωστε) κίνησαν το ενδιαφέρον του Κύπριου τεχνικού που επέμεινε μέχρι… τελικής πτώσεως για να τους ντύσει πράσινα.

«Χαμός» στην Ολλανδία με τον Μαντούρο!

Και φυσικά οι τρεις τους αναμένεται να αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν. Τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός μέσος. Σε αυτές τις θέσεις πόνταρε και στο παρελθόν για να δημιουργήσει μία σφριγηλή και απροσπέλαστη αμυντική γραμμή, εκεί ποντάρει και στο «τριφύλλι» για να το μετατρέψει αυτό το πλεονέκτημα σε μεγάλο «όπλο». Στην ΑΕΛ, την πρώτη του θητεία, είχε Ντεγκρά-Ζούνιορ-Ντεντέ, στην ΑΕΛ, τη δεύτερη του θητεία, είχε Ρόμο-Ζούνιορ-Σοάρες και στην Ομόνοια επέλεξε Φελτχούιζεν-Σοάρες-Μαντούρο.

Aνακοινώθηκε και φωτογραφήθηκε ο Φελτχούιζεν

Τρεις ποδοσφαιριστές με ύψος 1.85μ. και πάνω, μεγάλη εμπειρία και φυσική δύναμη που μπορούν να αποτελέσουν τις «σταθερές» των πρασίνων στο αρχικό σχήμα. Όχι πως οι άλλοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν ή θα αγωνίζονται μειονεκτούν από τους προαναφερθέντες, απλώς είναι αξιοσημείωτο πως και πάλι ο Πάμπος θέλησε με τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές να θωρακίσει την ομάδα του.

Οριστικά στα πράσινα ο Σοάρες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ