aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι τρεις «εκατομμυριούχοι» της Ομόνοιας!

Οι τρεις «εκατομμυριούχοι» της Ομόνοιας!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Μέχρι τώρα έγιναν 15 κινήσεις από την Ομόνοια, άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά το περσινό ρόστερ και ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Από τις 15 κινήσεις που έγιναν αρκετές απ’ αυτές έχουν και την προοπτική της επένδυσης όπως είναι οι περιπτώσεις των Κούσουλου, Ενρίγκες, Πρέτσε, Κρις Μόντες.

Διαβάστε επίσης: Δικαίωση για Μαργκάσα, Λόπες, Σοάρες στις κατηγορίες Πέτεφ

Παρ’ όλα αυτά, από το υπάρχον ρόστερ των «πρασίνων» τρεις παίκτες είναι «εκατομμυριούχοι» με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ να συνεχίζει να κρατά τα ηνία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt κοστολογείται στο 1,25 εκατομμύριο ευρώ. Το 2009, όταν ήταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς, η αξία του Άγγλου είχε φτάσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Ραούλ Λοέ με θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τα χρώματα της Οσασούνα. Η εμπορική του αξία ανέρχεται στο 1,1 εκ. ευρώ με την πιο ψηλή  να είναι τα 2,5 εκ. το 2013 όταν βρισκόταν στην Οσασούνα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Αίλουρος» ο Μεχίας

Ο τρίτος «εκατομμυριούχος» της παρέας  είναι ο Ισπανός Ίσμα Λόπεθ,  ο οποίος αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν, με την αξία του να βρίσκεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ έχει ακόμα πολλά χρόνια μπάλας μπροστά του αφού βαδίζει ακόμα στα 28. Έφτασε, μάλιστα, η αξία του στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον Μάιο του 2017 όταν αγωνιζόταν με την Χιχόν στην Πριμέρα.

Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, που είχε την μεγαλύτερη εμπορική αξία στην καριέρα του ήταν ο Χουάν Αλμπίν με τον Ουρουγουανό να εκτοξεύει τις μετοχές του στα 8 εκατομμύρια ευρώ το 2009 όταν φορούσε τη φανέλα της Χετάφε. Η σημερινή του εμπορική αξία ανέρχεται στις 700.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ