aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι θέσεις που… καλούν ενίσχυση

Οι θέσεις που… καλούν ενίσχυση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έγινε ξεκάθαρο από τον Νταμπίζα πως δεν θα βιαστεί να συμπληρώσει το ρόστερ, αφού δεν σκέφτεται μόνο τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς αλλά όλη τη σεζόν. Θεωρεί ότι σε βάθος χρόνου θα προκύψουν αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και μάλιστα με χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις.

Την ίδια ώρα, όμως, γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος πως η ομάδα επιβάλλεται να ενισχυθεί και κυρίως να καλυφθούν κάποιες θέσεις που έμειναν «ορφανές» με την αποχώρηση ποδοσφαιριστών το προηγούμενο διάστημα. Μπρανέσκου (τερματοφύλακας), Ρομαρίκ, Καντούτσης (στόπερ), Μπεμπέ (επιτελικός), Ράμος, Κιρμ, Εζέ (εξτρέμ) είναι οι ποδοσφαιριστές που κούνησαν μαντίλι.

Επίσης, αποτελεί ερωτηματικό τι θα γίνει με τους Χαφέζ και Σκέμπρι, ενώ και να συνεχίσει στην ομάδα ο Ασίς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ (6 αγώνες). Είναι λογικό κάποιες από τις πιο πάνω θέσεις να καλυφτούν άμεσα.

Άλλωστε, μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να παρουσιαστεί δυνατή και με απαιτήσεις στα ματς του 1ου προκριματικού γύρου για το Γιουρόπα Λιγκ (30 Ιουνίου και 7 Ιουλίου).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις θέσεις που έμειναν «ορφανές», ο τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με τον προπονητή αναμένεται να κινηθούν άμεσα για στόπερ, αριστερό μπακ, επιτελικό μέσο, εξτρέμ και εκτός απροόπτου και για επιθετικό. Στην πορεία, αναλόγως και με πιθανές επιπλέον αποχωρήσεις, θα γίνουν και επιπρόσθετες μετεγγραφικές κινήσεις, ώστε να διαμορφωθεί πλήρως το ρόστερ της νέας σεζόν. Θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει προσπάθεια για ακόμη έναν τερματοφύλακα, ανασταλτικό μέσο, άλλον ένα στόπερ, εξτρέμ και αναλόγως με τις περιπτώσεις Ασίς, Σκέμπρι και Χαφέζ θα γίνουν ή όχι επιπλέον προσθήκες.

Το ρόστερ σήμερα έχει ως εξής: Παναγή, Γιωργαλλίδης (τερματοφύλακες), Καρλίτος, Δημητρίου, Φιλιώτης (δεξί μπακ), Χαφέζ (αριστερό μπακ), Ρούνιε, Όρσουλιτς (στόπερ), Μαργκάσα, Φλορέσκου, Οικονομίδης, Φυλακτού, Κατελάρης (ανασταλτικοί μέσοι), Ασίς (επιτελικός μέσος), Χριστοφή, Μπαντιμπάνγκα (εξτρέμ), Σκέμπρι, Σέρινταν, Ρουσιάς (επιθετικοί). Σ’ αυτούς θα προστεθούν και κάποιοι νεαροί που αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού στην περσινή σεζόν, θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα διατηρηθούν ή όχι στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ