aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι θέσεις που «φωνάζουν» για ενίσχυση στην Ομόνοια

Οι θέσεις που «φωνάζουν» για ενίσχυση στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά και το φιλικό με την Καρμιώτισσα, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει σχηματίσει ακόμη καλύτερη άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αφού αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές με λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς. Παράλληλα με τις θέσεις που θα θελήσει να ενισχύσει την ομάδα, θα αποφασίσει αναλόγως και για τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ που θα αποτελέσουν παρελθόν.

Οι Χουάν-Άνχελ Αλμπίν και Ραούλ Λοέ (φωτό), «φωτογραφίζονται» βάσει προσφοράς ως οι επικρατέστεροι για να δουν την πόρτα της εξόδου και απ’ εκεί και πέρα θα καταλήξει ο Ελλαδίτης τεχνικός σε άλλους δύο, εφόσον θα υλοποιηθούν και οι τέσσερις κινήσεις που δικαιούται η Ομόνοια. Η πιθανή εγγραφή του Μάρκο Μότα, που έδειξε να είναι σε καλό δρόμο, «φωνάζει» πως η τρίτη αποχώρηση θα αφορά εκτός απροόπτου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Υπάρχουν σήμερα οι επιλογές των Αλβέρτο Λόρα και Ζαΐλσον Αραούζο.

Όσον αφορά την ενίσχυση, οι θέσεις που «φωνάζουν» είναι αυτή του επιτελικού μέσου και στα εξτρέμ. Δεν αναμένεται να το πολυσκεφτεί ο Αναστασίου για τις πιο πάνω θέσεις. Και από τη στιγμή που ο Μότα θα αποτελέσει την τρίτη κίνηση, θα μένει άλλη μία. Ίσως να κριθεί στο νήμα, αναλόγως και των αναγκών που θα διαπιστώσει ο Ελλαδίτης προπονητής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ