aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι «τελειωμένοι» και τα ερωτηματικά

Οι «τελειωμένοι» και τα ερωτηματικά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Βινσέντ Εζέ άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων από την Ομόνοια. Ο Καμπράλ, που ανακοινώθηκε πριν τον τελικό ότι αποχωρεί, δεν υπολογιζόταν προ πολλού και απλώς έκανε προπόνηση και πληρωνόταν από το σωματείο.

Ο Εζέ, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν παρόλο που διατηρούσε συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Με ανακοίνωσή της η Ομόνοια ενημέρωσε πως έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Πέρα από τον Νιγηριανό εξτρέμ, παρελθόν από τους πράσινους πρέπει να θεωρούνται και οι Ράμος, Κιρμ, Μπεμπέ, Μπρανέσκου, που ολοκληρώνεται η συνεργασία τους με την Ομόνοια. Επίσης, είναι αβέβαιο το μέλλον των Ασίς, Σκέμπρι, Χαφέζ και Ρομαρίκ. Ακόμη και του Ρούνιε, που αν δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, δύσκολα θα συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Όσον αφορά τους Μπαντιμπάνγκα και Καντούτση, παρόλο που διατηρούν συμβόλαιο, η απόφαση είναι για αποχώρησή τους και πρόθεση των πρασίνων είναι να καταλήξουν σε συναινετικό διαζύγιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ