aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΟι τελευταίες ομονοιάτικες εξελίξεις

Οι τελευταίες ομονοιάτικες εξελίξεις

Αρκετές προσθαφαιρέσεις και κάποιες παραμονές παικτριών, ανακοινώθηκαν τις τελευταίες μέρες από το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας για τις οποίες θα διαβάσετε αναλυτικά πιο κάτω.

Απόκτηση Μαρίας Αστανιού: «Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την απόκτηση της 16χρονης επιθετικού, Μαρία Αστανιού, η οποία θα αγωνίζεται με το νούμερο 18. Η Μαρία Αστανιού ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της σταδιοδρομία από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Galaxy, το 2013, σε ηλικία έντεκα χρονών. “Με τιμά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να με αποκτήσει και δεν το κρύβω πως ήταν ο κρυφός μου πόθος να αγωνιστώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα, από όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Από την πρώτη μέρα που πήγα προπόνηση, κατά την περσινή σεζόν, όλες οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ με υποδέχτηκαν σαν να ήμασταν μαζί καιρό. Αυτό δείχνει πως η ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια, η οποία θα παλέψει φέτος για τους στόχους που έχουν τεθεί. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ακαδημία Galaxy και τους προπονητές μου για αυτά που μου έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. Πλέον θα αγωνίζομαι με την φανέλα της Ομόνοιας και είμαι έτοιμη για τη νέα αυτή πρόκληση”, ανέφερε η Μαρία Αστανιού στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας».

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Αλεξία Τομάζου: «Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ενημερώνει πως μετά από συζήτηση με την τερματοφύλακα της ομάδας μας, Αλεξία Τομάζου, αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί η μεταξύ μας συνεργασία. Η Αλεξία Τομάζου ήρθε στην ομάδα κατά την περσινή σεζόν και κατέγραψε 22 συμμετοχές και 2096 αγωνιστικά λεπτά. Επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα αφοσίωση, ζήλο και ήταν απόλυτα συνεργάσιμη. Η Ομόνοια ευχαριστεί την Αλεξία Τομάζου για την προσφορά της και της εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα της».

Ανανέωση συνεργασίας με Μικαέλα Κλεοβούλου: «Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την 23χρονη μέσο, Μικαέλα Κλεοβούλου και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Μικαέλα Κλεοβούλου αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, σημειώνοντας εννέα γκολ. “Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που για ακόμη μία σεζόν θα αγωνίζομαι με το τριφύλλι στο στήθος. Είχαμε μια εξαιρετική χρονιά και πιστεύω πως με τη σωστή δουλειά που γίνεται, τόσο από τον τιμ μάνατζερ, προπονητικό επιτελείο, επιτροπή, ποδοσφαιρίστριες και προσωπικό, θα έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε όλους μας τους στόχους, γιατί όχι και να τους ξεπεράσουμε, γιατί μια συνταγή επιτυχίας δεν αλλάζει απλά βελτιώνεται”, ανέφερε η Μικαέλα σε δηλώσεις της».

Ανανέωση συνεργασίας με Χρυστάλλα Γιαγκουλλή: «Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την 24χρονη ακραίο αμυντικό, Χρυστάλλα Γιαγκουλλή και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Χρυστάλλα αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια την περσινή περίοδο». Σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, η Χρυστάλλα Γιαγκουλλή ανέφερε: «Είναι χαρά μου που η ΟΜΟΝΟΙΑ μου έδειξε εμπιστοσύνη για να συνεχίσω και την νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι η ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει ατομική βελτίωση, ήθος, επαγγελματισμό και φυσικά σεβασμό. Τα άτομα που απαρτίζουν το προπονητικό τιμ είναι γνώστες του ποδοσφαίρου και ως επακόλουθο οι απαιτήσεις είναι πάντα ποδοσφαιρικές. Ως ποδοσφαιρίστρια της Ομόνοιας, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο προσωπικός μου στόχος για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και υπόσχομαι δουλειά και επαγγελματισμό».

Ανανέωση συνεργασίας με Λιάνα Γρηγορίου και Έλενα Φωτιάδου

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τη 17χρονη επιτελική μέσο, Λιάνα Γρηγορίου και τη 16χρονη ακραία επιθετικό, Έλενα Φωτιάδου, για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους. Οι δύο ποδοσφαιρίστριες, κατά την περσινή σεζόν, κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Νεανίδων. Η ανανέωση της συνεργασίας με τις Γρηγορίου και Φωτιάδου, αποδεικνύει τις προθέσεις τις ομάδας μας για επένδυση σε νεαρές ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες και ταυτόχρονα την στήριξη προς την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Τμήματος. Η Λιάνα αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια την περσινή περίοδο, σημειώνοντας 7 τέρματα και η Έλενα αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια.

«Είμαι χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ομόνοια και την νέα σεζόν. Η ομάδα μένει σταθερή στον προγραμματισμός της και δίνει έμφαση σε νεαρές ποδοσφαιρίστριες, όπως εμένα, παρέχοντάς μας ότι χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ατομικά και να καθιερωθούμε στην ομάδα. Η ομάδα μας υποσχέθηκε ακόμη πιο επαγγελματική και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω, ώστε να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είμαι αποφασισμένη να αξιοποιήσω όλα τα εφόδια που μου παρέχονται για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας και των ατόμων που με στηρίζουν καθημερινά. Καλή μας ποδοσφαιρική σεζόν», ανέφερε η Λιάνα Γρηγορίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Από την πλευρά της η Έλενα Φωτιάδου σημείωσε: «Η ομάδα από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους της και αυτό καλείται να κάνει και τη νέα σεζόν. Είναι η ώρα να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα, για να φτάσουμε στο μέγιστο, τόσο σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ομάδας. Προσωπικά νιώθω ευγνώμων που ανήκω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και παρόλο που αποτελώ ένα μέρος της νεαρής ηλικίας στην ομάδα, οι άνθρωποι γύρω μου με έχουν βοηθήσει να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό. Πιστεύω στην ομάδα μου, στο προπονητικό τιμ και στις συμπαίκτριες μου και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τις επιτυχίας που αξίζει στην ομάδα μας».

Στην Ομόνοια η Κωνσταντίνα Κουζάλη: «Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την απόκτηση της 22χρονης τερματοφύλακα Κωνσταντίνας Κουζάλη, η οποία επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «15». Η Κωνσταντίνα Κουζάλη ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της καριέρα το 2014 στην Πανσερραϊκή FC, στην Ελλάδα, όπου την περίοδο 2015-16 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής». «Εκείνο που με ώθησε να κάνω το βήμα και να έρθω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους όσους αποτελούν την ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι το προπονητικό τιμ, τόσο για την υποδομή, όσο και για την ανάπτυξη και βελτίωση των αθλητριών. Είναι μια καινούργια πρόκληση και χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δόθηκε η ευκαιρία. Εύχομαι σε όλους μας καλή αρχή», ανέφερε η Κωνσταντίνα Κουζάλη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Στην Ομόνοια η Αντουανέττα Χρυσάνθου: «Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 19χρονης τερματοφύλακα, Αντουανέττας Χρυσάνθου, η οποία επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 99. Η Αντουανέττα Χρυσάνθου ξεκίνησε την καριέρας της από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα και τη σεζόν 2014-15 μετεγγράφηκε στην Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνεια. Την σεζόν 2015-16 συνέχισε στην Apollon Ladies, με συνολικά 18 συμμετοχές στο ενεργητικό της. Ήταν, επίσης, η βασική τερματοφύλακας της εθνικής Νεανίδων Κύπρου».

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως η Ομόνοια. Είναι νεοσύστατη ομάδα στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου και στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, έχει δείξει επαγγελματισμό και πειθαρχία. Στελεχώνεται από ένα αξιόλογο επιτελείο, που έχει σαν στόχο να θέσει σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις, ώστε να επικρατεί υγιές κλίμα μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν την ομάδα. Επίσης, είμαι τυχερή που θα προπονούμε κάτω από τις οδηγίες ενός υψηλού επιπέδου προπονητή πρώτης κατηγορίας, ο οποίος θα με βοηθήσει να εκπληρώσω τους προσωπικούς μου στόχους και να αποδείξω στον εαυτό μου, αλλά και σε αυτούς που πιστεύουν σε εμένα, ότι έκαναν τη σωστή επιλογή να με εμπιστευτούν για τη σημαντική θέση του τερματοφύλακα. Ήρθα στην ομάδα με πολύ όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά και με την υπόσχεση πως θα προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό, για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε η Αντουανέττα Χρυσάνθου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Ανανέωση συνεργασίας με Άννα Παναγιώτου: «Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την 24χρονη μέσο, Άννα Παναγιώτου και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Άννα Παναγιώτου αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια την περσινή περίοδο».

«Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου Ομόνοια Λευκωσίας, μια ομάδα η οποία πρωτοεμφανίστηκε την περσινή σεζόν και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είμαι ευχαριστημένη με την ανανέωση της συνεργασίας μας, γνωρίζοντας ότι θα είναι μια πιο δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις τόσο σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο. Καλούμαστε να αγωνιστούμε με σεβασμό προς το όνομα και την τεράστια ιστορία που κουβαλά η Ομόνοια. Αυτό που κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει είναι τα άτομα που την αποτελούν οι ποδοσφαιρίστριες, το προπονητικό τιμ, η επιτροπή της ομάδας. Άτομα τα οποία έχουν τις γνώσεις, αγαπούν αυτό που κάνουν, πίστεψαν στην ομάδα από την αρχή και την στηρίζουν σε κάθε τους βήμα. Έτσι και αυτή την σεζόν συνεχίζουμε την προσπάθεια με σωστή οργάνωση, συγκέντρωση, πίστη και όρεξη για σκληρή δουλειά για καλύτερα αποτελέσματα. Καλή μας σεζόν», ανέφερε η Άννα Παναγιώτου στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ