aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι συγκυρίες και η παρέμβαση στην ΚΟΠ

Οι συγκυρίες και η παρέμβαση στην ΚΟΠ

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον τοπικό σταθμό της Λεμεσού Sports 1 έκανε το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής.

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας: «Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε με την ίδια ευκολία όπως χθες. Στο ένα τιμωρηθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο».

Για την ομοιογένεια της ομάδας: «Η χημεία χτίζεται μόνο με τα επίσημα παιχνίδια. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν παιχνίδια δεν υπήρχε ούτε η ανάλογη ομοιογένεια. Χρειάζεται κι άλλος χρόνος όμως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Η χθεσινή επιτυχία δεν είναι παρά μια νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Από σήμερα τα κεφάλια κάτω και δουλειά για τον επόμενο αντίπαλο».

Για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ: «Το χρειαζόντουσαν οι παίκτες μας γιατί με την προσπάθεια που είχαν κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια άξιζαν κάτι καλύτερο. Στις τρεις πρώτες ευκαιρίες βάλαμε τρία γκολ και μάλιστα με κάποια δόση τύχης. Το παιχνίδι έγειρε προς τη δική μας μεριά με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απ’ όσο περιμέναμε. Είναι οι συγκυρίες, κάποτε σου βγαίνουν, κάποτε όχι».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι κάτι που με λυπεί αφάνταστα. Δεν πρέπει να γίνεται. Έκανα προσωπική παρέμβαση στην ΚΟΠ να βρούμε άλλους τρόπους να τιμωρούμε τις ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα που δικαιούται να απολαμβάνει ο κόσμος. Εφόσον βρίσκονται σε ισχύ αυτοί οι κανονισμοί, καλώ ακόμα μια φορά τον κόσμο να αποφεύγει συμπεριφορές που οδηγούν σε τέτοια αποτελέσματα».

Για τις προτάσεις για αλλαγή του μέτρου των κεκλεισμένων: «Είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται θετικά. Οι παρεκτροπές των οπαδών είναι σημαντικές και η ΚΟΠ θέλει να επιβάλει την τάξη με αυτή την τιμωρία. Πρέπει να παραδειγματιστούμε και από Ομοσπονδίες του εξωτερικού για το πώς τιμωρούνται και πώς διαπαιδαγωγούνται οι οπαδοί. Η τιμωρία της έδρας είναι κατασταλτικό μέτρο, πρέπει να συγκεντρώσουμε την ενέργειά μας στο να προλάβουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Για την αφιέρωση της νίκης στη μικρή Βαλέρια: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο».

Για τον κόσμο: «Θα αγωνιζόμαστε για να ικανοποιούμε τον κόσμο μας. Ευχαριστώ όσους ήταν στο γήπεδο. Οι στόχοι μας είναι ψηλοί, δεν περιορίζονται στην έξοδο στην Ευρώπη όμως δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια. Θα επιδιώξουμε να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Περιμένω τον κόσμο να μας τιμήσει με την παρουσία του. Τον καλώ να δείξει το πνεύμα της αθλητοπρέπειας που χρειάζεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ