aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι Σουηδοί στέλνουν και τον Μίκαελ Χγέλμπεργκ στην Ομόνοια!

Οι Σουηδοί στέλνουν και τον Μίκαελ Χγέλμπεργκ στην Ομόνοια!

Την ίδια ώρα που οι Σουηδοί στέλνουν στην Κύπρο τον Όλα Λάρσον, ώστε να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια, νέο ρεπορτάζ από τη σκανδιναβική χώρα βάζει και τον συμπατριώτη τους Μίκαελ Χγέλμπεργκ στο πράσινο κάδρο για τη θέση του αρχισκάουτερ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «expressen.se», το «τριφύλλι» επέδειξε ενδιαφέρον για τον 43χρονο υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ της Χάμαρμπι, στην οποία συνεργάστηκε με τον Λάρσον επί σειρά ετών.

Ο Χγέλμπρεγκ εργάζεται στη σουηδική ομάδα από το 2015, και όπως σημειώνεται δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για το μέλλον του, αν θα παραμείνει δηλαδή ή αν θα επιλέξει να συνεχίσει στην Ομόνοια. Είναι ωστόσο δεδομένο το ενδιαφέρον των πρασίνων, τονίζει το ρεπορτάζ και οι αμέσως επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Ομόνοια είναι σε διαδικασία αναδιοργάνωσης και θέλει τους Λάρσον και Χγέλμπεργκ να ηγηθούν της προσπάθειας. Ο Χγέλμπεργκ ήταν ο άνθρωπος κλειδί της Χάμαρμπι και ο στενός συνεργάτης του Γέσπερ Γιάνσεν. Ο 43χρονος βοήθησε τη Χάμπαρμπι να μετατραπεί ξανά σε κορυφαίο κλαμπ και ήταν ο άνθρωπος πίσω από τις πωλήσεις στο εξωτερικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ