aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι πρώτοι «πράσινοι»… σερβιτόροι της Ομόνοιας

Οι πρώτοι «πράσινοι»… σερβιτόροι της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το γκολ ήταν δουλειά του Ντέρμπισαϊρ αφού πέτυχε τα 23 από τα 58 γκολ της Ομόνοιας στη φετινή σεζόν. Την ίδια ώρα, όμως, για να φθάσει η μπάλα στον Άγγλο επιθετικό ή σε οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή που θα επιδιώξει να τη σπρώξει στα αντίπαλα δίχτυα θα πρέπει να τροφοδοτηθεί σωστά.

Τη δουλειά αυτή την έκαναν καλύτερα από κάθε άλλον, δυο ποδοσφαιριστές, οι Ρενάτο Μαργκάσα και Δημήτρης Χριστοφή. Συνολικά 15 ασίστ μοίρασαν οι δυο τους, οκτώ ο πρώτος και επτά ο δεύτερος. Ο Πορτογάλος, που απέκτησε πρόσφατα την κυπριακή υπηκοότητα, θα μπορούσε να φθάσει σε μεγαλύτερο βαθμό εάν δεν προέκυπτε η απόφαση του Πέτεφ να τον θέσει εκτός ομάδας από τις 21 Φεβρουαρίου, κάτι που έγινε αποδεκτό από την απελθούσα διοίκηση.

Διαβάστε επίσης: Το μέλλον είναι στα δικά της παιδιά…

Στην τρίτη θέση της σχετικής κατηγορίας, με τις ασίστ, βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ματ Ντέρμπισαϊρ, Κανού και Αντόνια, από τέσσερις. Ακολουθούν με τρεις, οι Αραούζο, Καντέ και Λόπες. Από μια έχουν οι Άλεξ Σοάρες, Δημητρίου και Κατελάρης.

Οι Χριστοφή και Μαργκάσα πέτυχαν μαζί και εννέα γκολ, έξι ο πρώτος και τρία ο δεύτερος. Η συνεισφορά τους κρίνεται σημαντική, αν και μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ