aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι πρώτοι είναι ήδη στο «Ηλίας Πούλλος»

Οι πρώτοι είναι ήδη στο «Ηλίας Πούλλος»

Οι πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις της Ομόνοιας ενόψει Ιανουαρίου είναι έτοιμες. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στο «Ηλίας Πούλλος», προπονούνται με την ομάδα και απομένει η επισημοποίηση της μετεγγραφής τους. Πρόκειται για τους Ντάριο Κρέσιτς και Στεφάν Αζίζ. Ο πρώτος θα επανεγγραφεί στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Ο Κροάτης τερματοφύλακας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα πάρει εκ νέου θέση στο ρόστερ αντί του Μπαντή, που μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα αποχωρήσει χωρίς να… ακουμπήσει μπάλα.

Μάλιστα, ο Κρέσιτς, αυτό το διάστημα που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άδεια, θα ακολουθήσει μίνι προετοιμασία ώστε με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας να είναι πανέτοιμος. Πρόκειται για πολύπειρο τερματοφύλακα και παρόλο που δεν αγωνίστηκε σε επίσημο ματς, τον πιστεύουν Νταμπίζας και Κάρβερ και εφόσον χρειαστεί θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Την ίδια ώρα, ο Στεφάν Αζίζ θα αποτελέσει τη δεύτερη κίνηση της Ομόνοιας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρίσκεται για μεγάλο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και υπάρχει απόφαση για σύναψη συνεργασίας. Μια τέτοια προσθήκη, δηλαδή στον Κατάλογο Β, δεν υποχρεώνει την Ομόνοια να εκκενώσει θέση στο ρόστερ της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ