aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι πρώτες δηλώσεις του Πάμπου στην Ομόνοια (video)

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάμπου στην Ομόνοια (video)

Με την σύναψη της συνεργασίας με την Ομόνοια, ο Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αρχικά ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την μεγάλη τιμή που του έκανε, να του αναθέσει τα ηνία μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ομόνοια. «Εδώ και αρκετό καιρό, τόσο ο πρόεδρος όσο και το Δ.Σ. αλλά και ο κόσμος, μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα, γι’ αυτό και πήραν την απόφαση να αναλάβω την Ομόνοια», είπε ο Κύπριος τεχνικός.

Ακολούθως, τόνισε: «Ποτέ δεν μου άρεσαν τα μεγάλα λόγια. Αυτό που θέλω και θα επιδιώξω μαζί με τους συνεργάτες μου, είναι να φτιάξουμε μια οικογένεια μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος της Ομόνοιας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Θέλω να φτιάξω μια ομάδα με παρόν και μέλλον, την οποία να χαίρεται ο κόσμος».

Ακόμη, επισήμανε ο Χριστοδούλου: «Ένας μεγάλος στόχος που έχω θέσει είναι όπως σε κάθε παιχνίδι, είτε εντός είτε εκτός, ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο, γιατί είναι η μεγάλη δύναμη της Ομόνοιας. Είναι κρίμα που τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια δεν είναι η ομάδα που κουβαλά μιας τεράστια ιστορία».

Και κατέληξε: «Θα τα δώσουμε όλα. Μαζί με το συμβούλιο ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και θέλουμε ο κόσμος να την αγκαλιάσει και να είναι κοντά μας γιατί πραγματικά τον χρειαζόμαστε».

Eπίσημο: Έδωσαν τα χέρια Τζιωνής και Πάμπος (To επιτελείο του Κύπριου τεχνικού)

Ένα βήμα από το «Ηλίας Πούλλος» ο Πάμπος!

Καλλής στο Active: «Καταρχήν συμφωνία με Πάμπο Χριστοδούλου»

Ομόνοια: Τα δεδομένα της τελευταίας στιγμής

Πιο κοντά από ποτέ άλλοτε ο Πάμπος!

Ομόνοια: Παίρνει το «ok» για τον εκλεκτό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ