aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι προτεραιότητες της Ομόνοιας εντός και εκτός γηπέδου

Οι προτεραιότητες της Ομόνοιας εντός και εκτός γηπέδου

Πρώτα ο αγώνας με την Φλόρα Ταλίν και μετά η μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας, αυτό είναι το πλάνο τόσο του Χένινγκ Μπέργκ αλλά και του Νεόφυτου Λάρκου για την Ομόνοια.

Ο αυριανός αγώνας με τη Φλόρα Ταλίν στο ΓΣΠ είναι η μεγάλη προτεραιότητα για τους πράσινους. Στόχος της πρωταθλήτριας μας ομάδας είναι να καταφέρει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να αντιμετωπίσει τον επαναληπτικό με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Μπεργκ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ίσως στην ενδεκάδα να βρεθεί ο Φώτης Παπουλής, ώστε να εκμεταλλευτεί ο Νορβηγός τεχνικός την εμπειρία που έχει από τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Πρώτο μέλημα για τον τεχνικό της Ομόνοιας είναι ασφαλώς να μην δεχθεί τέρμα η ομάδα του, έτσι ώστε να πάει με καθαρή εστία στον αγώνα της επόμενης Τρίτης στο Ταλίν.

Δεύτερο και σαφώς επίσης πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την Ομόνοια είναι ο προγραμματισμός. Όπως όλα δείχνουν, είναι μάλλον θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η επόμενη μετεγγραφική κίνηση ενίσχυσης των πρασίνων. Η μεσαία γραμμή και ένας παίκτης που να μπορεί να παίξει διπλά από τον Γκόμεθ είναι η άμεση ανάγκη. Ήδη ο Νεόφυτος Λάρκου αλλά και ο Σίμος Ταραπουλούζης έχουν εντοπίσει τον εκλεκτό τους και είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ