aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι πληροφορίες για το φιλικό στην Κρήτη

Οι πληροφορίες για το φιλικό στην Κρήτη

Ενόψει του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 27 Αυγούστου, στο στάδιο «Γεντί Κουλέ«, στο Ηράκλειο της Κρήτης και ο οποίος θα αρχίσει στις 20:00, η Ομόνοια αναφέρει τα ακόλουθα.

Αναλυτικά: «Η γηπεδούχος ομάδα παραχώρησε για τις ανάγκες του κόσμου της ομάδας μας, εξολοκλήρου τη Θύρα 6. Η τιμή του εισιτηρίου για τη Θύρα που θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους της Ομόνοιας, είναι €15. Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια, καθημερινά από τα γραφεία της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 (οδός Καντάνου), από το γήπεδο του ΟΦΗ, καθώς και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του σταδίου, που βρίσκονται επί της οδού Ισαύρων. Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας, που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο με την επίσημη αποστολή της ομάδας, θα μεταφερθούν με λεωφορείο από το σημείο συνάντησης προς το στάδιο και πίσω. Το λεωφορείο θα βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο του Ηρακλείου, στις 18:40, της Κυριακής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ