aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣΟι πλείστοι τα ισοπέδωσαν όλα, λες και έπεσε μαύρο

Οι πλείστοι τα ισοπέδωσαν όλα, λες και έπεσε μαύρο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν είναι όλα μαύρα, ούτε άσπρα. Δεν είναι όλα τέλεια στις νίκες και όλα κακά στις ήττες. Υπάρχει και η μέση κατάσταση στην οποία η Ομόνοια θα πρέπει να «χτίσει», αποφεύγοντας το λάθος που γινόταν στον παρελθόν εάν θέλει φέτος να είναι αλλιώς… Μόνο εάν μπορέσει να διαχειριστεί σωστά την όποια κατάσταση, δηλαδή να μείνει προσγειωμένη στις επιτυχίες και να έχει τον τρόπο αντίδρασης στις αποτυχίες θα μπορέσει να πετύχει στην τρέχουσα σεζόν.

Διαβάζοντας σχόλια οπαδών της Ομόνοιας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από το βράδυ του Σαββάτου, με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Πάφο και η ομάδα τους δέχθηκε την ήττα, οι πλείστοι τα ισοπέδωσαν όλα. Ξέχασαν τι προηγήθηκε, τι σχολίαζαν μετά τα θετικά αποτελέσματα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Λες και έπεσε μαύρο. Είναι καλό ως ομάδα, ως οπαδοί, να υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Πόσο μάλλον όταν είσαι η Ομόνοια μια μεγάλη ομάδα. Θα πρέπει, όμως, να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. Να υπάρχει μια ισορροπία. Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι εντός ή γύρω από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Προβλημάτισε, στεναχώρησε, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή

Ήταν κι αυτοί, λιγότεροι θα έλεγα, που εξέφρασαν αντίθετη άποψη. Ότι δηλαδή θα πρέπει να πιστωθεί η ομάδα, που είναι νέα και θέλει τον χρόνο της. Δύο τάσεις, λοιπόν, στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας, που δεν θα πρέπει με ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διχαστούν και αυτό να έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Τίποτα δεν τέλειωσε με μια νίκη, το ίδιο και με μια ήττα. Κριτική και αυτοκριτική να γίνει επιβάλλεται. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσει η τεχνική ηγεσία, η ομάδα, ο σύλλογος να εντοπίσει το λάθος. Να γυρίσει σελίδα και να δει την επόμενη μέρα με αποφασιστικότητα. Όχι όμως στην ισοπέδωση των πάντων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όπως (σωστά) το είπε ο Μπεργκ….

Εφόσον η Ομόνοια μπορέσει να λειτουργήσει σωστά, μεταξύ αυτών και οι οπαδοί της, να διαχειριστεί αναλόγως μια αποτυχία γιατί εκεί εστιάζεται περισσότερο το πρόβλημα, τότε μπορεί να ελπίζει σε επιστροφή της μια και καλή στο προσκήνιο. Σε πρωταγωνιστική πορεία. Το στοίχημα αφορά σε όλους όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της Ομόνοιας. Εάν θα το κερδίσουν ή όχι, την απάντηση θα τη δώσει ο χρόνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ