aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι πέντε σερί ήττες και το -26 από την κορυφή

Οι πέντε σερί ήττες και το -26 από την κορυφή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα αποτελέσματα της Ομόνοιας, που ακολούθησαν της έλευσης του Ιβάιλο Πέτεφ, δεν προδίκαζαν ότι σήμερα, επτά στροφές πριν το τέλος της σεζόν, θα επικρατούσε τέτοια άσχημη κατάσταση. Με την Ομόνοια να μην μπορεί να πάρει βαθμό στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και τη διαφορά από την κορυφή να έχει εκτοξευθεί στους 26 βαθμούς.

Πέντε σερί ήττες η Ομόνοια μέτρησε και πέρσι, στο τέλος του πρωταθλήματος. Φέτος, το αρνητικό σερί άρχισε νωρίτερα. Επίσης, πέρσι, οι 13 ήττες στο πρωτάθλημα ήταν οι πιο πολλές που δέχθηκε στην ιστορία του συλλόγου. Φέτος, ήδη μετρά 11 και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα νέο αρνητικό ρεκόρ είναι προ των πυλών.

Η πορεία που διαγράφει η Ομόνοια είναι η χειρότερη στην ιστορία της, δεν έχει προηγούμενο. Έκτη και καταϊδρωμένη. Η εικόνα που βγάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα, δεν δίνει το δικαίωμα και στον πιο αισιόδοξο οπαδό της να περιμένει κάτι διαφορετικό στη συνέχεια. Και πώς να αλλάξει το σκηνικό από τη στιγμή που στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές είναι διχασμένοι και κάκιστη η σχέση των πλείστων με τον προπονητή. Η ευθύνη γι’ αυτή την κατάντια, γιατί περί τέτοιας πρόκειται, βαραίνει όλους, διοικούντες, προπονητή και ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ