aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι παρόντες, οι απόντες και τα... ερωτηματικά

Οι παρόντες, οι απόντες και τα… ερωτηματικά

Το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΖ στο ΓΣΠ είναι προ των πυλών, με τον Τζον Κάρβερ και τους παίκτες του να προετοιμάζονται κατάλληλα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η σημερινή προπόνηση έδωσε την ευκαιρία στους πράσινους να κάνουν τις τελευταίες δοκιμές τους πριν από το ματς, ενώ θα βοήθησε και τον Τζον Κάρβερ να καταλήξει στο σχήμα που θα ακολουθήσει η ομάδα του, αλλά και στους παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού.

Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι ο Μπρέεβελντ που διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Κατελάρη ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμό την τελευταία στιγμή, ενώ θα απουσιάσει και ο Μαργκάσα λόγω καρτών, ενώ 11άδα βλέπουν οι Ρουσιά και Κύπρου, όμως ένας εκ των δύο θα αγωνιστεί στη θέση του «κιτρινισμένου» Ντέρμπισαϊρ.

Δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Κωνσταντινίδης, ενώ ο Τουρέ αναμένεται να επιστρέψει από τη χώρα του το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Κάρβερ, ο οποίος δεν αποκλείεται να προβεί και σε εκπλήξεις στη σύνθεση της ομάδας του, δεδομένου ότι τέσσερις μέρες μετά είναι η πρώτη μάχη με τον Απόλλωνα στο κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ