aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι «νέοι» στην αναφορά

Οι «νέοι» στην αναφορά

«Έτσι κι έτσι», θα είναι (λογικά) η απάντηση ενός πιστού και απαιτητικού οπαδού της Ομόνοιας για το τι έχουν προσφέρει έως τώρα στην ομάδα του οι χειμερινές μετεγγραφές. Σαφώς και μεσούσης της σεζόν δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις, την ώρα που και τα οικονομικά του «τριφυλλιού» είναι περιορισμένα και δεν δαπάνησε μεγάλο ποσό για τις μετεγγραφές Ιανουαρίου.

Από τους τέσσερις μόνο ο Καρλίτος είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ο Φλορέσκου, αν και έδειξε καλά στοιχεία, φάνηκε ανέτοιμος λόγω αποχής, ενώ «χτυπήθηκε» και από τραυματισμό.

Ο Όρσουλιτς αποτελεί περισσότερο εφεδρική επιλογή. Όσον αφορά στον Κασμί, αν και κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του στο ματς κυπέλλου με την Πάφος FC, παραμένει… άφαντος στο πρωτάθλημα.

ΚΑΡΛΙΤΟΣ: Ήταν η μοναδική γνώριμη επιλογή από τις τέσσερις που έγιναν τον Ιανουάριο. Η Ομόνοια «πονούσε» στο δεξί άκρο της άμυνας και ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι καθιερώθηκε δίνοντας λύση στη συγκεκριμένη θέση. Μπορεί και καλύτερα, αφού έδειξε αδυναμίες στα ντέρμπι, αν κρίνουμε από το προηγούμενο πέρασμά του από το κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΛ. Δεκατρία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο αγωνίστηκε ο 31χρονος μπακ, τα 12 ως βασικός.

ΦΛΟΡΕΣΚΟΥ: Σπουδαία πάστα ποδοσφαιριστής. Το έδειξε στα πλείστα παιχνίδι που δήλωσε παρών, κι ας μην ήταν έτοιμος στον απόλυτο βαθμό. Η μεγάλη αποχή που είχε τον επηρεάζει, όμως είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, σύγχρονος ανασταλτικός μέσος που ξέρει μπάλα. Ο τραυματισμός που τον «χτύπησε» το τελευταίο διάστημα δεν του επέτρεψε να δώσει αυτά που ο ίδιος επιθυμούσε, αλλά και προσδοκεί ο Μιλόγεβιτς. Αγωνίστηκε σε 8 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στα 6 ήταν στο αρχικό σχήμα.

ΟΡΣΟΥΛΙΤΣ: Από τη στιγμή που το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας είναι οι Ρούνιε και Ρομαρίκ, ο υψηλόσωμος στόπερ αποτελεί εφεδρική επιλογή. Δεν έδειξε να είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οκτώ συμμετοχές μετρά ο Κροάτης, πέντε ως βασικός και τρεις ως αλλαγή.

ΚΑΣΜΙ: Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δήλωσε παρών ως βασικός στον επαναληπτικό κυπέλλου με την Πάφος FC και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Εντούτοις, στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε μόλις ένα λεπτό! Ο Μιλόγεβιτς δεν εμπιστεύεται τον 20χρονο ποδοσφαιριστή που παραμένει κάθε βδομάδα στον πάγκο, αναμένοντας την ευκαιρία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ