aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι μετεγγραφές στο… ψυγείο

Οι μετεγγραφές στο… ψυγείο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ομόνοιας, ως γνωστόν, δεν έχει ολοκληρωθεί. Από την αρχή έγινε ξεκάθαρο από τον Νίκο Νταμπίζα πως δεν θα βιαστεί να ολοκληρώσει τις μετεγγραφές. Πιστεύει πως στην πορεία θα βρει ικανούς ποδοσφαιριστές και πιο φθηνούς όσο πλησιάζει η έναρξη των πρωταθλημάτων.

Επίσης, μέσω των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων μπορεί να βγουν συμπεράσματα για την ομάδα και πού «πονάει» περισσότερο και αναλόγως να κινηθεί για τις τελευταίες προσθήκες. Στο ρόστερ της Ομόνοιας, μετά και τις μετεγγραφές που προηγήθηκαν, απομένουν δυο κενές θέσεις ξένων/κοινοτικών.

Η αρχική πρόθεση του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή ήταν να τις εξαντλήσει με την προσθήκη επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υφιστάμενους (πιο γρήγορος, που να μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ) και μέσου, αυξάνοντας τις επιλογές σε νευραλγικό χώρο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το πλάνο στην πορεία, από τη στιγμή που η ομάδα παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες.

Για την ώρα, οι μετεγγραφές μπήκαν και παραμένουν στο… ψυγείο, αφού προέχει ο επαναληπτικός της Πέμπτης με την Μπεϊτάρ. Εκεί επικεντρώθηκε η προσοχή όλων στην Ομόνοια. Το γεγονός αυτό δεν εμποδίζει τον Νταμπίζα να αξιολογεί περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όμως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά την Πέμπτη. Άλλωστε, δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκό αγώνα θα έχουν στην επόμενη φάση εφόσον προκριθεί η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ