aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι Κλέιτον και Ντάβιντσον «βλέπουν» και... Κίνα

Οι Κλέιτον και Ντάβιντσον «βλέπουν» και… Κίνα

Μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Κλέιτον, αφού όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την Ομόνοια, ενώ δεν αποκλείεται να κοιτάζει και τη Κινέζικη αγορά, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα sentragoal.gr.

Aναλυτικά:

Έναν παλιό καλό φίλο ενδέχεται να δούμε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν. Μπορεί από το ρεπορτάζ να μην προκύπτει η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, ωστόσο δεν μπορεί και να αποκλειστεί. Αλλωστε ο Σίλβα Κλέιτον (ο περί ου ο λόγος) όλο φεύγει κι όλο… επιστρέφει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Από τη Λάρισα και τον Παναθηναϊκό μέχρι την Ουκρανία, την Τουρκία και μετά πάλι την Ξάνθη κάνοντας μια εκπληκτική σεζόν, πριν τον περασμένο Σεπτέμβρη να πάρει την απόφαση να συνεχίσει στην κυπριακή Ομόνοια.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, ο 34χρονος μέσος δεν φαίνεται να συνεχίζει στην κυπριακή Ομόνοια, παρά το γεγονός πως έχει έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Αιτία το γεγονός πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, παρά το γεγονός πως έκανε μια γεμάτη χρονιά με 33 συμμετοχές και 8 γκολ.

Μάλιστα, μια ιντριγκαδόρικη και άκρως αινιγματική ανάρτηση που έκανε στα social media τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έκανε τους αδελφούς Κύπριους να ψάχνονται για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Κλέιτον, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ομόνοιας για τη χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ανέβασε φωτογραφίες με τις οποίες έδειχνε να έχει πακετάρει τα πράγματά του (περισσότερα από το κανονικό) σε βαλίτσες και να είναι έτοιμος για αναχώρηση προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως θα πάει διακοπές και θα επιστρέψει, ενώ κάποια άλλα υποστήριζαν πως φεύγει οριστικά από το νησί, έχοντας βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το σίγουρο είναι πως ο Βραζιλιάνος θα έρθει στην Ελλάδα αφού η σύζυγός του κατάγεται από τον Τύρναβο και η Λάρισα είναι ένας από τους μόνιμους προορισμούς του τα τελευταία χρόνια. Τώρα αν θα υπάρξει και ανταπόκριση από κάπου, θα φανεί. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ατζέντης του Κλέιτον είναι πλέον ο συμπατριώτης του και πρώην συμπαίκτης του Μοράι Ντάβιντσον (Μεσσηνιακός, Καλαμαριά, ΟΦΗ) ο οποίος έχει διασυνδέσεις στην κινεζική αγορά….

Διαβάστε επίσης: 

Ο Κλέιτον θα απασχολήσει την… μισή Σούπερ Λιγκ!

Τα… μάζεψε και φεύγει ο Κλέιτον; (pics)

Εύκολος διαπραγματευτής στο «διαζύγιο»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ