aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι έξτρα επιλογές του Πάμπου…

Οι έξτρα επιλογές του Πάμπου…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Κάθε αγωνιστική στη φετινή σεζόν ο προπονητής της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου είχε να διαχειριστεί και ένα αγωνιστικό πρόβλημα. Πάντα κάποιος ποδοσφαιριστής ήταν γραμμένος στο… πράσινο απουσιολόγιο είτε λόγω ανετοιμότητας, είτε λόγω τραυματισμού. Στο επικείμενο παιχνίδι όμως, ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται πως θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ του «τριφυλλιού».

Οι Χριστοφή, Κανού και Δημητρίου ανέβασαν ρυθμούς στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας και οι ενδείξεις είναι θετικές για την παρουσία τους στην αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή στο ΓΣΖ. Οι τρεις παίκτες αξιοποίησαν στο έπακρο τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, δούλεψαν εντατικά για να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού τους και πλέον εναπόκειται στην κρίση του Πάμπου Χριστοδούλου εάν θα τους χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Κύπριος τεχνικός θα τεστάρει μέσα από τις επόμενες πρωινές προπονήσεις την αγωνιστική ετοιμότητά τους και αναλόγως θα πράξει.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Εκίθα αποθεραπεύθηκε πλήρως και έχει τεθεί στις προσταγές του προπονητή του, ο οποίος δεν αποκλείεται να του δώσει και φανέλα βασικού, σε μια προσπάθεια να διορθώσει τα αμυντικά κενά που παρουσίασε η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια, τα οποία στοίχισαν σημαντικούς βαθμούς. Ο Μπεντέκε είναι απίθανο να εκτοπίσει τον Ντέρμπισαϊρ από την κορυφή της επίθεσης, όμως δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες του ματς.

Την ίδια ώρα το αφεντικό της Ομόνοιας αναμένει να επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος» χωρίς οποιαδήποτε «σουβενίρ» και οι διεθνείς, οι οποίοι έχουν περισσότερα επίσημα ματς στα πόδια τους από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και είναι λογικό να υπάρχει κάποια έξτρα κούραση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ