aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι… Ευρωπαίοι στο πιάτο της Ομόνοιας

Οι… Ευρωπαίοι στο πιάτο της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι τρεις κυπριακές ομάδες που δηλώνουν παρούσες αυτή την περίοδο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλων, θα βρεθούν ως αντίπαλοι της Ομόνοιας στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ στη 2η αγωνιστική, η ΑΕΚ στην 4η και ο Απόλλων στην 5η. Δύσκολο θα λέγαμε το ξεκίνημα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα αφού οι πιο πάνω αντίπαλοί της θα έχουν αρκετά επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ και οι τρεις ομάδες είναι καλά στελεχωμένες και με τους πλείστους ποδοσφαιριστές να είναι στο ρόστερ τους τα τελευταία χρόνια.

Το γεγονός αυτό, ότι οι ομάδες αυτές δίνουν ευρωπαϊκά ματς, δίνει την ευκαιρία στον Άνχελ Γκόμεθ, και όχι μόνο, να παρακολουθεί τους αγώνες τους και να έχει εικόνα για το παιχνίδι τους. Το σκάουτινγκ θα βοηθήσει τους πράσινους να προετοιμαστούν καλύτερα και να «χτυπήσουν» τα ματς, απέναντι στις ομάδες που έχουν επίσης ψηλούς στόχους.

Γι’ αυτό και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρέθηκε την Πέμπτη στο ΓΣΠ και παρακολούθησε το ματς του Απόλλωνα με την Ντιναμό Μπρεστ. Αυτό αναμένεται να κάνει και την προσεχή Πέμπτη, είτε θα πάει στο ΓΣΠ για το ΑΠΟΕΛ – Μπερ Σέβα είτε στο «ΑΕΚ Αρένα» για το ματς με της ΑΕΚ απέναντι στην Στουρμ Γκρατς.

Ο Ολίβα, λοιπόν, είναι σε θέση να πάει καλά διαβασμένος στα ματς με αντίπαλο τις πιο πάνω ομάδες στο «καλημέρα» του πρωταθλήματος και η Ομόνοια να τις κοιτάξει στα μάτια. Μόνο έτσι θα μπορέσει να έχει βαθμολογικό κέρδος και να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ