aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι επόμενες κινήσεις και οι αποχωρήσεις στην Ομόνοια

Οι επόμενες κινήσεις και οι αποχωρήσεις στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Δημήτρη Κολοβού, στην Ομόνοια μπορούν να υλοποιήσουν άλλες δύο μετεγγραφές, αφού προηγήθηκε κι αυτή του Χάρη Μαυρία.

Εκτός απροόπτου θα αφορούν σε μέσο και επιθετικό. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει εντοπίσει υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και απομένει να υπάρξει έδαφος συνεργασίας. Στόχος του τεχνικού των πρασίνων είναι όπως το κεφάλαιο προσθήκες κλείσει το συντομότερο, εάν είναι δυνατό εντός της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Κολοβός του €1.400.000 νίκησε τον Αναστασίου (vid)

Την ίδια ώρα, για να γίνει η εγγραφή των νεοφερμένων και να προσφέρουν το συντομότερο, θα πρέπει να αδειάσουν θέσεις. Γι’ αυτό και στην Ομόνοια… τρέχουν και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων.

Διαβάστε επίσης: Το γράμμα των προέδρων στον Άη Βασίλη, ευχές, απειλές και χατίρια

Μάρκο Μότα, Ζαρκίνιο Αντόνια, Ζαΐλσον Αραούζο, Χόρχε Ενρίκες και Τζόρνταν Γκρίνιτζ, σύντομα θα δουν την πόρτα της εξόδου. Θυμίζουμε πως ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα (2/1, 18:00), ο Ελλαδίτης κόουτς άφησε ξανά εκτός αποστολής του Ζαρκίνιο, Ζαΐλσον και Ενρίκες. Με κάποιους οι διοικούντες την Ομόνοια έχουν ήδη εισέλθει σε συζητήσεις για να βρεθεί ο τρόπος να τερματιστεί το συμβόλαιό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ