aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι δύο που κέρδισαν την… καρδιά των Ομονοιατών!

Οι δύο που κέρδισαν την… καρδιά των Ομονοιατών!

Μάχη μεταξύ δύο μετατράπηκε το γκάλοπ της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, μέσω του οποίου περίπου 5000 αναγνώστες ψήφισαν την καλύτερη (κατά την γνώμη τους) μετεγγραφή της Ομόνοιας. Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε 11 προσθήκες πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών και ενίσχυσε ποιοτικά το ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στις πέντε μέρες κατά τις οποίες αφήσαμε να τρέξει το γκάλοπ, πρώτος στις επιλογές των αναγνωστών, αναδείχθηκε ο Έρικ Μποτεάκ με 39%, ενώ ο Φρανσίς Ουζόχο ακολουθεί με 33% (μέχρι σήμερα 5/9 το απόγευμα). Οι δύο τους φαίνεται πως κέρδισαν τις εντυπώσεις στα επίσημα παιχνίδι της Ομόνοιας στο πλαίσιο της πρώτης και δεύτερης αγωνιστικής. Ο Γάλλος έχει ανοίξει ήδη λογαριασμό στο σκοράρισμα, ενώ ταλαιπωρεί τους αμυντικούς των αντιπάλων με τις ατομικές του ενέργειες. Από την άλλη, ο Νιγηριανός τερματοφύλακας αν και νεαρός, αποδεικνύεται λίρα… 100 καθώς σε τέσσερεις διαδοχικούς αγώνες (δύο φιλικά και δύο επίσημα) κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Την τριάδα με τις καλύτερες μετεγγραφές των πρασίνων, συμπληρώνει ο Λέτσγιακς (14%). Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στο σχετικό γκάλοπ δεν συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των πρασίνων, Χούμποτσαν, καθώς ανακοινώθηκε μόλις χθες (4/9) από το διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ