aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι «μπηχτές» του Κάρβερ για το σύστημα

Οι «μπηχτές» του Κάρβερ για το σύστημα

Εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση και τη βαριά ήττα της Ομόνοιας από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τζον Κάρβερ μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Άγγλος τεχνικός τόνισε πως όποιο σύστημα και αν προτιμήσει, αν η ομάδα του δέχεται γκολ από στατικές φάσεις και δίνει εύκολα πέναλτι στον αντίπαλο τότε θα χάσει.

Απάντησε με αυτόν τον τρόπο στις φωνές του κόσμου για την επιλογή του να αλλάξει σήμερα το σύστημα της Ομόνοιας από 4-2-3-1 σε 4-4-2, κάτι που τελικά είχε τραγικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά: Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δεν έχω δικαιολογίες, χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα. Έκαναν γκολ τις ευκαιρίες τους, δούλεψαν πολύ καλύτερα και απλά ήταν οι καλύτεροι. Έπρεπε να αλλάξω 1-2 πράγματα λόγω κυπέλλου, αλλά με απογοητεύει ότι δεχτήκαμε 2 πολύ εύκολα γκολ από στατικές φάσεις.

Ανεξάρτητα από το σύστημα, όταν δέχεσαι γκολ από στατικές φάσεις βάζεις δύσκολα στον εαυτό σου. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που μας κέρδισε κάποιος τόσο κατά κράτος. Όταν ήρθα στην Κύπρο είπα πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και στέκομαι σε αυτή μου τη δήλωση. Συγχαρητήρια».

Και πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας. Δεν μπορώ να ελέγξω τι έγινε σήμερα, αλλά μπορώ να ελέγξω τι θα γίνει την Τετάρτη και σε αυτό το ματς πρέπει να συγκεντρωθώ. Ο Χριστοφή δεν έπαιξε επειδή δεν τον επέλεξα να παίξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ