aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι απαιτήσεις σε Παπασταύρου: «Θύρα 9, πρωτάθλημα και... τρία Μακάρεια»

Οι απαιτήσεις σε Παπασταύρου: «Θύρα 9, πρωτάθλημα και… τρία Μακάρεια»

«Επίθεση» στήριξης δέχθηκε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, ο οποίος πρόσφατα δημιούργησε προφίλ στο Facebook.

Ο Σταύρος Παπασταύρου ανάρτησε το βράδυ της Τετάρτης το εξής με σκοπό να επικοινωνήσει αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Έχω δημιουργήσει αυτό το προφίλ για να επικοινωνούμε πιο άμεσα. Το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας με έχουν εντυπωσιάσει. Ταυτόχρονα αποτελούν και μεγάλη ευθύνη. Για να επιτύχουμε χρειάζεται συνεργασία, υποστήριξη, πίστη, αφοσίωση και προ πάντων σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί. Σας ευχαριστώ ολους από καρδιάς».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή και μάλιστα όλα ήταν άκρως θετικά για τον Κύπριο επενδυτή. Παρά την αποτυχημένη σεζόν που πραγματοποίησε η Ομόνοια, ο Παπασταύρου βγήκε μπροστά αρκετές φορές στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, και με τις ενέργειες του έδειξε πως θα αλλάξει την αρνητική υφιστάμενη κατάσταση. Αυτό φαίνεται πως αναγνωρίζεται από τους φιλάθλους των πρασίνων, γι’ αυτό και εξέφρασαν την στήριξη τους προς τον πρόεδρος της ομάδας.

Χαρακτηριστικά είναι κάποια σχόλια που ξεχωρίσαμε τα οποία αναφέρουν:

«Η ομάδα πρόεδρε χρειάζεται σταθερότητα στο προπονητικό team για να έρθουν τα ποθητά αποτελέσματα. Ο Λάρκου με Αναστασίου είναι ότι καλύτερο. Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα. Ήδη υπάρχουν αποτελέσματα».

«Mαζί σου στα δύσκολα».

«Καλή επιτυχία».

«Έτσι είναι οι ηγέτες».

«Μακάρι να πάνε όλα καλά πρόεδρε, όχι για εμάς αλλά για τα παιδιά μας που διψούν για μία μεγάλη Ομόνοια».

«Κάνε τον κόσμο να χαμογελάσει ξανά».

«Φέρε το πρωτάθλημα στον πράσινο λαό», «αν πάει καλά η Ομόνοια, θα θέλεις 3 Μακάρεια».

«Φέρτε πίσω τη Θύρα 9».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ