aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι αντιδράσεις των παικτών μετά από τη νίκη στο Δασάκι

Οι αντιδράσεις των παικτών μετά από τη νίκη στο Δασάκι

Ικανοποιημένοι παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές τις Ομόνοιας με τις αναρτήσεις τους μετά το «διπλό» σε βάρος του Εθνικού Άχνας στο Δασάκι (2-1). Η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και οι ποδοσφαιριστές ήταν χαρούμενοι γι’ αυτό και αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Έρικ Μποτεάκ

«Σπουδαία νίκη! Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την υποστήριξη, όταν είμαστε μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ», ανέφερε στο ποστάρισμά του ο Γάλλος εξτρέμ, εμφανώς ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα.

Τζόρντι Γκόμεθ

«Ότι και να συμβαίνει, συνεχίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι!», έγραψε ο Ισπανός μέσος τονίζοντας σε στόρι που ανέβασε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τιάγκο Φερέιρα

Άλλο ένα ποστάρισμα με πολύ νόημα όπως το συνηθίζει, έκανε και μετά από τον αγώνα ο Τιάγκο. «Γίνεται σωστή δουλειά, υπάρχει ποιότητα και άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν. Θέλω ο κόσμος μας να είναι σίγουρος για εμάς και να μας δείχνει αγάπη. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια και μεγάλους στόχους μπροστά μας στο πρωτάθλημα. Πιστεύω! Πιστεύω! Δεν είναι μόνο λόγια αυτά που λέω για να δείξω ότι θέλω να παίζω. Πιστεύω επειδή είμαι άνθρωπος που έχει πίστη» ,ανέφερε σε ποστάρισμά του μαζί με φωτογραφίες και βίντεο από τα γκολ της ομάδας. Συνέχιζε ανεβάζοντας τα στιγμιότυπα του αγώνα με την λεζάντα « Άχνα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2, τρεις εκτός έδρας βαθμοί και δύο ασίστ».

Γιαν Λέτσιακς

Ο ορισμός του πανηγυρικού κλίματος ήταν η φωτογραφία που ανέβασε ο Τσέχος αριστερός μπακ της ομάδας μας. Με την λέξη «VICTORY» να δεσπόζει ο Λέτσιακς πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μσϊκέλ Ορτέγα

Ο Κολομβιανός μέσος επανήλθε στο βασικό σχήμα και ήταν εκ των διακριθέντων στον αγώνα του Σαββάτου. «Πάμε χέρι-χέρι με τον Θεό», έγραψε, θέλοντας να δείξει τη βοήθεια και τη δύναμη που αντλεί από αυτόν.

Ματ Νταρμπισάιαρ

Ο σκόρερ των δύο γκολ της ομάδας μας, Ματ Νταρμπισάιαρ, ανέφερε στο ποστάρισμά του «Σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα», μαζί με τρεις πανηγυρικές φωτογραφίες από τα γκολ του.

Ανδρόνικος Κακουλλής
Χαρούμενος για την νίκη και ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας που πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής. «Σημαντική νίκη, συνεχίζουμε για το επόμενο» ανέφερε στην ανάρτηση του.

Φράνσις Ουζόχο

Δεν ξεχνά την ομάδα παρά την απουσία του ο Φράνσις Ουζόχο. Ανέβασε ένα κολάζ με φωτογραφίες από το ματς του Σαββάτου, γράφοντας «+3 (βαθμοί) παιδιά, ξανά στην κορυφή (ήταν πριν τους αγώνες της Κυριακής)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ