aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι αντιδράσεις των Ομονοιατών μετά τη νίκη κι η «πιο ποιοτική μετεγγραφή»

Οι αντιδράσεις των Ομονοιατών μετά τη νίκη κι η «πιο ποιοτική μετεγγραφή»

Χαμόγελα σκόρπισε η νίκη της Ομόνοιας επί του Ερμή, καθώς έγινε η αρχή για την… πράσινη αντεπίθεση. Οι φίλοι των πρασίνων και τι δεν είδαν τον τελευταίο καιρό, αφού για άλλη μια αγωνιστική περίοδο, η σεζόν «στράβωσε» με το «καλημέρα». Απόλυση προπονητή, συνεχόμενες ήττες, αμφισβήτηση προς τους ποδοσφαιριστές είναι μερικά από τα γεγονότα που είδαμε μέχρι στιγμής.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αντιδρούσαν έντονα μετά τις ήττες του τελευταίου διαστήματος, κυρίως μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Αποδέκτες όλων των σχόλιων ήταν οι επίσημες σελίδες της Ομόνοιας σε Facebook και Instagram, όπου οι φίλοι των πρωτευουσιάνων εξέφραζαν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς τους αλλά και τον θυμό τους για την εικόνα που έβλεπαν.

Διαβάστε επίσης: Ο κατήφορος της Ομόνοιας σταμάτησε στα ένδεκα μέτρα (vid & pics)

Ωστόσο, οι αντιδράσεις μετά τη νίκη επί των «φτεροπόδαρων» προφανώς και είχαν εντελώς διαφορετικό ύφος. Οι πλείστοι ευχήθηκαν στο νέο προπονητή «καλή αρχή», ενώ ένα άλλο σχόλιο που παρατηρήσαμε είναι το εξής: «μπράβο είχαμε ελαττώματα στο παιχνίδι. Κατ’ άλλα ήμασταν καλύτεροι από τον Ερμή και αυτό βοήθησε. Λύστε τα προβλήματα που έχουμε και θα πάμε καλά». Όσον αφορά τον σκόρερ των δύο γκολ, Τζόρντι Γκόμεθ, φίλος της Ομόνοιας τον χαρακτήρισε ως την «πιο ποιοτική μετεγγραφή».

Αν αρχίσει ο κόσμος να πιστεύει και πάλι, τότε ο 12ος παίχτης της ομάδας θα επιστρέψει και θα παλέψουν όλοι μαζί για την επίτευξη των στόχων. Η συνέχεια προδιαγράφεται δύσκολη, ωστόσο οι συνεχόμενες νίκες θα βοηθήσουν τους πράσινους τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ