aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι ανεβασμένοι και οι… αδιόρθωτοι

Οι ανεβασμένοι και οι… αδιόρθωτοι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η συνολική εικόνα της Ομόνοιας στο ματς με τον Εθνικό ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα ματς που προηγήθηκαν. Ωστόσο, δεν έλειψαν και πάλι οι αδυναμίες και κυρίως τα ατομικά λάθη, που σε μια περίπτωση στοίχισε αφού ο Εθνικός ισοφάρισε. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν αισθητά ανεβασμένοι.

Πέραν του Σέρινταν που ήταν ο κορυφαίος, ο Φλορέσκου πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Πειθαρχημένος, είχε μεστή παρουσία, στέλνοντας ενθαρρυντικό μήνυμα. Η άποψη που επικρατεί είναι πως, ο Ρουμάνος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, όμως είναι ασταθής στην απόδοσή του.

Θετική η εικόνα και για τους Κωνσταντινίδη, Μαργκάσα αλλά και τον Κύπρου που έδωσε λύσεις σε επίθεση και άμυνα. Αντιθέτως, υπήρξαν και οι… αδιόρθωτοι, όπως ο Νασιμέντο. Ο Βραζιλιάνος ακόμη «ψάχνεται», παρουσιάζοντας και πάλι τεράστιες αδυναμίες.

Ο Παντελιάδης, παρόλο που βοήθησε επιθετικά, υστέρησε στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Παναγή στεκόταν σε λάθος θέση στο γκολ του Εθνικού, ενώ επιπόλαιοι σε κάποιες φάσεις ήταν οι Τουρέ και Αγκάγιεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ