aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι ανεπιθύμητοι της Θύρας 9 και το ΑΚΕΛ

Οι ανεπιθύμητοι της Θύρας 9 και το ΑΚΕΛ

Είναι γνωστή εδώ και καιρό η θέση των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας για αλλαγή στα διοικητικά του σωματείου. Ωστόσο, η Θύρα 9 μέσω των εκπροσώπων της Αλέκο Αλέκου (μέλος της γραμματείας) και Αδάμο Ευσταθίου (γενικός συντονιστής) τάχθηκε ενάντια σε δύο άλλα άτομα, τον γενικό διευθυντή Παύλο Νικολαΐδη και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Μάκη Παπαϊωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι συνεργάτες του Φρέντμπεργκ

«Θα πρέπει να μας απαντήσει η διοίκηση αν υπάρχει απόφαση αποχώρησης του Παύλου Νικολαΐδη ή όχι και γιατί δεν φεύγει. Υπήρχε απόφαση αποχώρησης του και όμως ακόμα είναι εκεί. Να ξέρουν ότι μέσα στα αιτήματα μας για να στηρίξουμε τον επόμενο συνδυασμό, θα πρέπει ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι εκεί από την εποχή Μιλτιάδη, να αποχωρήσει οριστικά», είπαν στο Κανάλι 6 για τον Παύλο Νικολαΐδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πέτεφ είχε ξανανοίξει «πόλεμο» σε αποδυτήρια!

Όσον αφορά τον Μάκη Παπαϊωάννου επεσήμαναν: «Τι πρέπει να κάνει με τη θέση που κατέχει, με όλα αυτά που γίνονται; Δεν έπρεπε για παράδειγμα να είχε παραιτηθεί, έστω και για τα μάτια του κόσμου, αφού σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές; Θέλουμε να φύγει και ο Μάκης Παπαϊωάννου από την Ομόνοια. Θέλουμε να φύγουν όλοι όσοι ευθύνεται για αυτές τις καταστάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mε το τριφύλλι στο στήθος ξανά ο Λεωνή

Οι οργανωμένοι οπαδοί υποστήριξαν ότι υπάρχει παρέμβαση στα της ομάδας από το ΑΚΕΛ: «Το ότι υπάρχει παρέμβαση του κόμματος αυτό είναι ξεκάθαρο. Είμαστε σε μια κατάσταση που και οι ίδιοι θέλουν να απεμπλακούν από την ομάδα. Οι κλειστές συνελεύσεις και οι βαλτές διοικήσεις έφεραν την Ομόνοια σε αυτή την κατάσταση. Είναι σταθερή η στάση μας όσον αφορά το ΑΚΕΛ και την Ομόνοια, ποτέ ξανά πρόεδρος πίσω από κλειστές πόρτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ