aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι αναρτήσεις των παικτών της Ομόνοιας μετά την πρόκριση στην Πολωνία!

Οι αναρτήσεις των παικτών της Ομόνοιας μετά την πρόκριση στην Πολωνία!

Μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά η ψεσινή για την Ομόνοια, με το 0-2 επί της Λεγκία που φέρνει τους πράσινους στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ποδοσφαιριστές το χάρηκαν δεόντως με τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσες, τις οποίες παρουσιάζει το γραφείο Τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις

Μίχαλ Ντούρις

«Φοβερό βράδυ. Περιμένουμε τον επόμενο γύρο» ανέφερε ο Σλοβάκος επιθετικός που κέρδισε το πέναλτι για το 0-1.

Γιόρντι Γκόμεθ

«Νίκη! Ο 3ος γύρος μας περιμένει» έγραψε ο αρχηγός της ομάδας μας στον χθεσινό αγώνα, που άνοιξε το σκορ και έδειξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Ανδρόνικος Κακουλλής

Βρέθηκε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού όμως αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός επιθετικός σημείωσε στο στόρι του πώς νιώθει περήφανος για την ομάδα μας!

Χαράλαμπος Κυριακίδης

Φωτογραφία από τα αποδυτήρια με τον Φαμπιάνο ανέβασε ο νεαρός τερματοφύλακας, γράφοντας «Μπράβο αδερφέ μου, μπράβο για τη νίκη».

Άνταμ Λανγκ

«Νίκη! Έρχεται ο 3ος προκριματικός!» ανέφερε ο Ούγγρος αμυντικός της ομάδας μας που είχε άλλη μία επιβλητική εμφάνιση στα μετόπισθεν.

Γιαν Λέτσιακς

Το… γνωστό πανηγυρικό δημιουργικό ανέβασε ο Τσέχος μπακ σημειώνοντας στη λεζάντα «Ας συνεχίσουμε να προχωράμε. Ο επόμενος γύρος μας περιμένει» ενώ λίγο αργότερα σε δεύτερη ανάρτηση τόνισε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από το παιχνίδι της ομάδας μας.

Λοΐζος Λοΐζου

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανέβασε τις πιο κάτω φωτογραφίες του από τον αγώνα:

Tιάγκο

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ ανέφερε στο ποστάρισμά του «Ο Θεός μου κερδίζει μάχες, ο Θεός μου σπάσει τείχη και όταν είμαι αδύναμος τα χέρια σου με υποστηρίζουν. Μπράβο παιδιά! Είμαστε όλοι μαζί, ας συνεχίσουμε».

Μαρίνος Τζιωνής

Βασικός για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό αγώνα ξεκίνησε χθες ο νεαρός μέσος, που ανέβασε τις πιο κάτω φωτογραφίες του από το παιχνίδι.

Γιάννης Κούσουλος

Περήφανος για την ομάδα μας δήλωσε στην ανάρτησή του ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ