aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι αμφίβολοι για το ντέρμπι με την Ανόρθωση και ο Σόλομον

Οι αμφίβολοι για το ντέρμπι με την Ανόρθωση και ο Σόλομον

Η συγκομιδή των 19 από τους 24 διαθέσιμους βαθμούς στα τελευταία οκτώ παιχνίδια (6-1-1), επίδρασε θετικά στην ψυχολογία της Ομόνοιας, καθώς βελτίωσε την προοπτική για να επιστρέψει η ομάδα, εάν συνεχιστούν τα νικηφόρα αποτελέσματα, σε πορεία επαναδιεκδίκησης των στόχων της.

Η ομάδα των πρασίνων στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, πέτυχε 22 γκολ και δέχτηκε 8. Σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια του πρώτου γύρου, το «τριφύλλι» μάζεψε 11 βαθμούς, ενώ στον β΄ γύρο 19, έχει δηλαδή οκτώ βαθμούς περισσότερους. Επικρατεί ικανοποίηση για τη βελτίωση αυτή, ωστόσο υπάρχει ακόμη αρκετό χαμένο έδαφος που πρέπει να καλυφθεί, ενώ απαιτείται συνέπεια, διάρκεια και σοβαρότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το βλέμμα στο ντέρμπι με την «Κυρία»

Η προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση συνεχίζεται σήμερα, μετά το χθεσινό ρεπό (1/2) που παραχώρησε η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, σε μια δύσκολη έδρα στην οποία η Ομόνοια έχει καλή παράδοση, και στόχος των πρασίνων είναι η νίκη, όπως και σε κάθε παιχνίδι.

Από το παιγνίδι με τους κυανόλευκους θα απουσιάσει ο Μαντούρο, ο οποίος έχει συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες. Όσον αφορά τους τραυματίες ο Κανού ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και τις επόμενες ημέρες θα αξιολογηθεί ξανά η κατάστασή του ώστε θα διαφανεί εάν θα προλάβει ή όχι τον αγώνα με την Ανόρθωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άλμα της Ομόνοιας στο πιο ψηλό εμπόδιο

Σχετικά με τον τερματοφύλακα, Μιχαΐλοφ, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, όμως οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας, Σόλομον, έχει τεθεί στη διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ και μέσα από τις επόμενες προπονήσεις, η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει την συμπερίληψή του ή όχι στην αποστολή του αγώνα με την Ανόρθωση.

Τέλος, αύριο (3/2) είναι η τελευταία μέρα για ανανέωση των Premium εισιτηρίων διαρκείας με έκπτωση €450 (33%). Τα εκδοτήρια «Ομόνοια – PrimeTel» θα είναι ανοικτά από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ