aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι Αμερικάνοι στέλνουν τον Σάφι στην Ομόνοια

Ο Στόουκ Σάφι θα είναι παίκτης της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του πανεπιστημίου του Τένεσι, οι πράσινοι συμφώνησαν με τον Σάφι, για τον οποίο η Ομόνοια θα είναι η πρώτη επαγγελματική ομάδα στην καριέρα του.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στο κολέγιο του Τένεσι και κατέγραψε σε 58 αγώνες 5.2 πόντους και 5.1 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Κολεγίου, Μπράιαν Κόλλινς, ο οποίος εξέφρασε την σιγουριά του ότι θα πετύχει στην Ομόνοια.

«Τα καλά συμβαίνουν στους καλούς ανθρώπους. Ο Στόουκ ήταν πρότυπο επαγγελματία και δούλευε σκληρά καθημερινά. Διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο στο κολέγιο του Τένεσι και ξεπέρασε πολλά άλλα ταλαντούχα παιδιά που υπήρχαν γύρω του. Πιστεύω το ίδιο θα κάνει και στην Κύπρο» ήταν το σχόλιο του Κόλινς για την μετεγγραφή του Σάφι στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ