aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι αλλαγές με την άφιξη του Αναστασίου και το κλίμα στα αποδυτήρια

Οι αλλαγές με την άφιξη του Αναστασίου και το κλίμα στα αποδυτήρια

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, για τον Γιάννη Αναστασίου. Ο κίπερ των πρασίνων μίλησε στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν με την άφιξη του Ελλαδίτη κόουτς.

Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Το πρώτο πράγμα που άλλαξε είναι η πειθαρχία, σε κάποια πράγματα είναι απόλυτος, όπως το timing. Το πρόγραμμα, για παράδειγμα πρέπει να είμαι σε κάποια συγκεκριμένη ώρα στο ιατρικό κέντρο, πρέπει να είμαι. Υπήρχε και πριν, αλλά ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα προς όλους. Τώρα υπάρχει μια τάξη. Χωρίς να αδικούμε τι έγινε πριν, πάντα υπάρχουν όρια και προσπαθεί να μας κάνει να τα ξεπεράσουμε. Νομίζω στη συνέχεια θα δούμε διαφορά, αν και κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Δεν μπορεί να κάνει θαύματα, βρήκε το υλικό και την κατάσταση και προσπαθεί. Δεν είναι εύκολο ούτε σε πέντε ούτε σε δέκα να γίνεται το απόλυτο. Σίγουρα θέλεις να διεκδικείς τίτλους. Μπορώ να πω πως όλοι είναι φιλότιμοι, δεν έχω δει ξανά πιο υγιής τα αποδυτήρια, σε όλες τις θέσεις. Με την άφιξη του κ. Αναστασίου, όλοι είμαστε ίσοι. Μιλάει καθημερινά για τους παίχτες. Είμαι θετικός. Η Ομόνοια με τον κ. Αναστασίου θα αλλάξει εικόνα και χαρακτήρα. Θα γίνουν σίγουρα κάποιες μετεγγραφές, όμως δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ