aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι ακραίοι χαφ δεν έχασαν ματς!

Οι ακραίοι χαφ δεν έχασαν ματς!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Κωνσταντίνος Παναγή αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Ομόνοιας και είναι λογικό να μετρά το απόλυτο του χρόνου συμμετοχής στα εννιά ματς πρωταθλήματος, δηλαδή 810 λεπτά. Το αξιοσημείωτο είναι, η παρουσία των Μαργκάσα και Τουρέ και στα εννιά ματς ως βασικοί.

Οι δυο ακραίοι χαφ, όπως αγωνίζονται τα τελευταία τέσσερα ματς, έχασαν από μόλις 45 λεπτά, δηλαδή από ένα ημίχρονο. Μετρούν από 765 λεπτά παρουσίας. Ο Μαργκάσα πέτυχε κι ένα γκολ, κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Αποδίδουν όσα ζητά ο Κάρβερ και καθιερώθηκαν στη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές τρεχαντήρια, που δίνουν λύσεις τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Είναι δυο βασικοί άξονες και από τη στιγμή που έχουν καλή παρουσία, ο Κάρβερ δεν βλέπει τον λόγο να τους κρατήσει εκτός αρχικού σχήματος. Παρόλο που, βάσει της νέας φιλοσοφίας για διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, θα έλθει η στιγμή που θα πάρουν κι αυτοί ανάσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ