aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟι 3 μεγάλες «νίκες» του Τζιωνή!

Οι 3 μεγάλες «νίκες» του Τζιωνή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αρχικά ήταν η αποφασιστικότητα που επέδειξε για την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ακολούθως ήταν η συμφέρουσα για τον σύλλογο συμφωνία με τη Cytavision. Επίσης, τα κολακευτικά λόγια από τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ, Σάββα Σάββα, για παρουσία για πρώτη φορά προέδρου του σωματείου σε προπόνηση της ομάδας ανέβασαν τον Αντώνη Τζιωνή αρκετά ψηλά στη συνείδηση του κόσμου της Ομόνοιας.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» έχει κερδίσει την εκτίμηση και προσδοκεί ότι οι ενέργειές του θα αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και η Ομόνοια θα επανέλθει το συντομότερο στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Αντώνης Τζιωνής είναι αρκετά φιλόδοξος, έχει θέσει μαζί με τους συνεργάτες του υψηλούς στόχους, θέλοντας να βγάλει την Ομόνοια από τη μιζέρια των τελευταίων χρόνων. Απομένει να τον δικαιώσουν τα άτομα που εμπιστεύθηκε. Μόνο έτσι θα νιώθει και ο ίδιος δικαιωμένος για τις επιλογές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ