aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟδηγούνται στα άκρα Ομόνοια και Πέτεφ!

Οδηγούνται στα άκρα Ομόνοια και Πέτεφ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά η διαφορά τους παραμένει και μάλιστα Ομόνοια και Πέτεφ οδηγούνται στα άκρα! Και πώς να μη φθάσουν μέχρι εκεί, όταν ο Βούλγαρος με τα όσα ανέφερε σε Μέσο της πατρίδας του έχουν αναστατώσει μια και καλή τον σύλλογο. Μετά τον μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του, η Ομόνοια προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη Τύπου, αλλά ούτε «κιχ» από τον Πέτεφ!

Σέρνει τον πρώην τεχνικό της ποδοσφαιρικής ομάδας της στο δικαστήριο. Συγκεκριμένα, στο σωματείο της Λευκωσίας καταχώρησε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, αγωγή κατά του Βούλγαρου προπονητή. Η αγωγή αφορά σε δυσφημιστικές δηλώσεις του σε βάρος του συλλόγου σε Μέσο της Βουλγαρίας και οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ στην Κύπρο. Το σωματείο της Λευκωσίας ζητά αποζημίωση από τον Ιβάιλο Πέτεφ για ζημιά που έχει υποστεί με τα όσα έχει δηλώσει. Επίσης, η Ομόνοια όρισε σε εξωτερικό δικηγορικό γραφείο να χειριστεί το όλο θέμα και εξετάζεται το ενδεχόμενο περαιτέρω μέτρων κατά του 42χρονου προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Δεν κατέθεσε στην Αστυνομία για δικούς του λόγους ο Πέτεφ

Εξάλλου, ο Ιβάιλο Πέτεφ παρουσιάστηκε χθες στο Αρχηγείο Αστυνομίας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και έδωσε κατάθεση. Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα όσα ανέφερε στις πρόσφατες δηλώσεις του. Την ίδια ώρα, οι δηλώσεις του Πέτεφ δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τον αθλητικό δικαστή. Όπως πληροφορούμαστε, στάλθηκε ήδη από την ΚΟΠ στην Ομόνοια η παραπομπή του Βούλγαρου τεχνικού. Μάλιστα, με τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, η Ομόνοια παρέδωσε στον Πέτεφ το σχετικό έγγραφο της παραπομπής του. Άλλωστε, τα όσα ανέφερε θεωρούνται προσβλητικά για το κυπριακό ποδόσφαιρο και θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, όπως έκανε χθες στην Αστυνομία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ