aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Όχι» σε άλλη αποχώρηση, νέα προσθήκη και Κιπιάνι!

«Όχι» σε άλλη αποχώρηση, νέα προσθήκη και Κιπιάνι!

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας, αφού  Κιπιάνι θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, καθώς υπάρχει καταρχήν συμφωνία, η οποία εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί. Αναμένεται ότι ο Ρώσος πλάγιος επιθετικός, εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα είναι στις επιλογές για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από ώρα σε ώρα γίνεται… πράσινος

Ο ποδοσφαιριστής είναι 20 χρόνων, θα εγγραφεί στον κατάλογο Β, χωρίς να χρειάζεται να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο νεοαποκτηθείς, Σουηδός τερματοφύλακας, Τζον Αλβμπόγκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μία ανάσα από την Ομόνοια ο Κιπιάνι

Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως η Ομόνοια να κινηθεί για την απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή κάτω των 22, καθώς άποψη του Πέτεφ είναι πως δεν θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ. Τέλος, ως γνωστό ο Αζίζ θα συνεχίσει το υπόλοιπο της σεζόν στον Άρη, ωστόσο υπάρχει συμφωνία για να επιστρέψει στην Ομόνοια τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σημαντική εξέλιξη με τον Κιπιάνι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ