aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ζίγκι, ο Τζίμης και το σύστημα

Ο Ζίγκι, ο Τζίμης και το σύστημα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα στον επαναληπτικό με την Μπάναντς, αποδείχθηκε και με επίσημο τρόπο σοβαρός αφού υπέστη θλάση α’ βαθμού αφού ο Βέλγος εξτρέμ θα χάσει τις αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, καθώς και τα ματς του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση που η Ομόνοια προκριθεί.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Χριστοφή θα επιδιώξει να ανεβάσει ρυθμό. Οι πιθανότητες να είναι έτοιμος είναι μοιρασμένες και θα διαφανεί μέχρι την Τετάρτη αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Τζον Κάρβερ.

Εφόσον δεν προλάβει ο Τζίμης, τότε ο Άγγλος τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους δυο βασικούς του εξτρέμ. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αρνητική εικόνα της ομάδας στην κανονική διάρκεια του ματς της περασμένης Πέμπτης αλλά και τα θετικά στοιχεία στην παρουσία του Κλέιτον, αυξάνουν και τις πιθανότητες ο Κάρβερ να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του.

Το 4-4-2 να μετατραπεί σε 4-2-3-1. Σέρινταν και Αγκάγιεφ να καλύψουν τις θέσεις των εξτρέμ, ο Ντέρμπισαϊρ να είναι στην κορυφή της επίθεσης και ο Κλέιτον να καλύψει τη θέση του επιτελικού μέσου. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες προπονήσεις, αναλόγως και με την κατάσταση του Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ