aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Ζε πήγε στο ξενοδοχείο της Ομόνοιας στη Γάνδη και... πέταξε το μπαλάκι

Ο Ζε πήγε στο ξενοδοχείο της Ομόνοιας στη Γάνδη και… πέταξε το μπαλάκι

Το βράδυ της Τετάρτης (17/8) ο Λαμκέλ Ζε δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες με «τριφύλλι» και πράσινες καρδίες. Κίνηση που έδωσε το έναυσμα στους φίλους της Ομόνοιας για αρκετές συζητήσεις.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, καθώς επισκέφθηκε την αποστολή των πρασίνων στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε στο Βέλγιο, για το σημερινό αγώνα με τη Γάνδη. Η παρουσία του 25χρονου επιθετικού φούντωσε εκ νέου τις φήμες για νέο κύκλο επαφών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μάλιστα, διαρρέει πως ο Ζε δήλωσε μετανιωμένος για όσα έγιναν και έτοιμος να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην Ομόνοια.

Θυμίζουμε πως η Ομόνοια είχε συμφωνήσει τα πάντα τόσο με την Αντβέρπ όσο και με τον Ζε. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής, αλλά αρνήθηκε να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και λίγο αργότερα αναχώρησε από την Κύπρο με προορισμό την Ουγγαρία για συζητήσεις με την Φερεντσβάρος. Οι Ούγγροι εν τέλει έκανε πίσω υπό τον φόβο κυρώσεων από την ΦΙΦΑ, καθώς η Ομόνοια έχει στα χέρια της υπογεγραμμένο προσύμφωνο με τον ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ