aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Βύντρα το… παλεύει, ο «Ντάμπι» περιμένει

Ο Βύντρα το… παλεύει, ο «Ντάμπι» περιμένει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τον Λουκά Βύντρα περιμένει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός καταβάλλει προσπάθεια να απαλλαγεί από το συμβόλαιο που διατηρεί με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, εξέλιξη που θα τον… πρασινίσει.

Ο Ελλαδίτης στόπερ φέρεται να ενημέρωσε τον συμπατριώτη του τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας πως είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις τους με τους διοικούντες τον σύλλογο του Ισραήλ και θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να έχει την ελευθέρα στο χέρι του.

Σ’ αυτό βοηθά και το γεγονός ότι ο Βύντρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, τέθηκε εκτός πλάνου του Έλι Γκούτμαν. Γι’ αυτό και επιδίωξη του έμπειρου στόπερ είναι να επωφεληθεί μέρος του συμβολαίου που διατηρεί για τη νέα σεζόν. Αν αυτό επιτευχθεί εντός των προσεχών μια-δυο ημερών, τότε ο Βύντρα είναι πολύ πιθανό να φορέσει και πάλι φανέλα με τριφύλλι στο στήθος, όπως έκανε για μια 9ετία (2004-13) στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», την ώρα που  συνεχίζει να αξιολογεί κι άλλες περιπτώσεις, δείχνει διάθεση να περιμένει για ακόμη μια-δυο μέρες τον Βύντρα. Αν δεν καταφέρει να μείνει ελεύθερος τότε θα προχωρήσει άμεσα σε συνεργασία με άλλον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε άργησε πολύ, κι ας διαβεβαιώνει ότι δεν θα λειτουργήσει υπό πίεση και δεν αγχώνεται.

Η απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού στην παρούσα φάση επείγει για την Ομόνοια. Την ίδια ώρα, όμως, ο Νταμπίζας σκέφτεται την προσθήκη ποδοσφαιριστών και σε άλλες θέσεις. Μετά την αποχώρηση του Οικονομίδη ενδέχεται να αποκτηθεί άλλος ένας μέσος (ίσως και δύο), ενώ για να υλοποιηθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός αναμένεται να προστεθούν στο ρόστερ ακόμη ένας αμυντικός, ένας επιθετικός και ένας εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ