aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟ Βύντρα περιμένει τον Όρσουλιτς

Ο Βύντρα περιμένει τον Όρσουλιτς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Ψάχτηκε» αρκετά ο Τζον Κάρβερ για τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας. Στην αρχή ήταν η μη ετοιμότητα του Μπρούνο Νασιμέντο, ενώ στην πορεία διαφάνηκε ότι ο Βραζιλιάνος δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαν στην Ομόνοια και ακολούθως προέκυψε ο τραυματισμός του Όρσουλιτς.

Τα πιο πάνω υποχρέωσαν τον Άγγλο τεχνικό, αρχικά να «βαπτίσει» στόπερ τον Θανάση Παντελιάδη και πρόσφατα τον Γκεόργκε Φλορέσκου αφού έχει, πλέον, καθιεωρθεί στη μια θέση ο Λούκας Βύντρα.

Ο Ελλαδίτης είναι σε αναμονή της επανόδου του Μάριν Όρσουλιτς, που αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του στη συνέχεια, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Τότε, θεωρείται βέβαιο ότι η Ομόνοια θα κινηθεί για προσθήκη κεντρικού αμυντικού, είναι κάτι που επιβάλλεται.

Μέχρι την Πέμπτη θα διαφανεί εάν ο Κροάτης θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η προετοιμασία των πρασίνων επανήρχισε χθες. Από αύριο ο Κάρβερ θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού θα επιστρέψουν και οι διεθνείς, ώστε να ετοιμάσει το πλάνο του για το ντέρμπι του Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ